PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: LÄhes täydellinen ... rikossarja  (Luettu 5096 kertaa)

fingers

  • Full Member
  • ****
  • Viestejä: 1361
  • Karma: +0/-0
  • capox
LÄhes täydellinen ... rikossarja
« : Lokakuu 10, 2011, 21:40:52 ip »
 ;D ;D

Poliisi ällistyi: Täydellisenä pidetty rikollinen jäi kiinni

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-allistyi-taydellisena-pidetty-rikollinen-jai-kiinni/art-1288419819154.html

Ovela bensa-automaattivaras teetti poliisilla töitä puoli vuotta, ennen kuin jäi viime viikolla kovan takaa-ajon jälkeen kiinni.
Mies tyhjensi huhtikuun ja syyskuun välisenä aikana rahat 18 bensa-automaatista Lahden seudulla ja sai saaliikseen tuhansia euroja. Hän iski mm. kolme kertaa samalle automaatille.

Voro oli niin ovela, että poliisi epäili jo yhdessä vaiheessa loppukesällä joutuneensa tekemisiin täydellisen rikollisen kanssa, joka ei tee virheitä.

Viime keskiviikkona mies oli menossa taas keikalle, kun joutui poliisin kanssa takaa-ajotilanteeseen ja jäi kiinni. Hän viskoi autonsa ikkunasta murtovälineitä ulos ja joutui lopulta umpikujaan, jolloin poliisit juoksivat hänet kiinni.

Murtomies on 30-vuotias lahtelainen, joka kertoi poliisille joutuneensa taloudelliseen ahdinkoon ja sen vuoksi alkoi tyhjentää bensa-automaattien kassoja. Hän kävi normaalisti päivätöissä eikä hänellä ole rikosrekisteriä.

Mies oli nähnyt paljoin vaivaa jälkiensä peittämiseksi. Hän käytti keikoilla aina eri autoa. Mies varasti keikoille yhdeksän kertaa vuokraamoista ja autoliikkeistä auton, jolla liikkui.

Aamuun mennessä hän palautti auton paikkaan josta oli sen vienytkin eikä autoliikkeissä edes tiedetty auton olleen kadoksissa.

Polttoaineasemilla voro toimi niin, että hän peitti aina kasvonsa, oli pukeutunut mustiin vaatteisiin ja usein katkaisi kaapelit valvontakameroille, jotta hänestä ei saatu kuvia ja jos saatiinkin, niin kuvista ei miestä tunnistettu.

Kiinnijäätyään mies oli yhteistyöhaluinen ja selvitti kaikki keikkansa poliisille. Hän oli pari päivää vangittuna, mutta päästettiin viikonloppuna vapaalle. Poliisi tutkii juttuja varkauksina, varkauden yrityksinä ja moottorikulkuneuvojen luvattomina käyttöönottoina.


Jos ei mitään opittu Aatulta, niin opit uusiksi, aate on se mikä elää.