PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: Huomanta ja sit Karismaan  (Luettu 14359 kertaa)

pelleeerik

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 195
  • Karma: +0/-0
  • Ajattelemme harvoin sitä mitä meillä on
Vs: Huomanta ja sit Karismaan
« Vastaus #14 : Marraskuu 25, 2011, 06:51:43 ap »
200m pitkä CM.n halli, miten sinne ilman sähkökärryjä lähteä köpöttelemään, rollaattorilla jaksa kiertää kuin kalajaosastolle. Kävin mä sieltä ostamassa tuoreita chilejä säkillisen ja perkele että oli kirpakoita, että sai niillä nensänsä auki.

Hieno on laitos.

No, eikö Mersulla pääse. Tottahan mä voin sut heittää edes takasin jos vain asiaa. Tänään menen töihin vain kääntymään, niin soittele jos et omallas pääse ja muuten luin sen YVees  ;D Vai oli ylläpito heittänyt Jeanille bannia. Se on oikein se, pitäähän sitä osata käyttäytyä Viherahon foorumilla.

Vieläkö se tarjous siitä räkkikoneesta on voimassa, meinaan vaan, että Karisma reissulla tehdään siitäkin kaupat.

Se on hyvä kauppa, siellä ei ole tunkua ja tuotteitakin saa jo alehinnoin. Arvasin tuon, kun S-kauppakin myi jo -50%  ;D

Tuo ei tule kannattamaan, kuin joskus kesäviikonloppuisin, kun ihmiset ajaa ohi kesämökeilleen, tai johonkin riehatapahtumiin. Lahden kokosessa kylässä voi näin montaa isoa kauppaa kannattaa, kun vielä lasketaan kaikki S-kaupatkin, niin eihän 100 000 ihmistä voi jakaantua tuollalailla. No, kuskoot omille varpailleen.
Ei helvetti et on vähän rahaa, mutta pitää sitä vähän ollakki ja ehkä ongelmasi ovatkin vain päässäsi, vai mitä mieltä olet? : D )