PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: Onkx nää enää lemmikkejä  (Luettu 5824 kertaa)

fingers

 • Full Member
 • ****
 • Viestejä: 1361
 • Karma: +0/-0
 • capox
Onkx nää enää lemmikkejä
« : Syyskuu 30, 2011, 23:19:27 ip »
Vittu, nää piskit tulis teurastaa, hävittää koko maailmasta, sillä mitä vittua ihmiset tekee laupungeissa tälläsillä koirilla jotka on jalostettu aikanaa ihan työtä varten, työkoiriksi. Nyt sitten älypäät perkele ovat keksineet kasvattaa niitä ja ruveta myymään jengeille jotka ei tietä tai ei välitä mitä ne koirat oikeesti on. Monella rodulla vielä se sekin, että eivät tunnista kipua ja niin ne ovatkin sitten juuri näitä taistelukoiria, vaikka kaikki sitä ei teitenkään ole ja siihen ei kasvatetakaan.
Näitä kuitenkin on, että ei voi kuin ihmetellä kun niitä sitten näkee autojen takapenkeillä ja öisin suljetuilla koirakentillä, kun ei uskalleta kulkea päivällä, ettei tule matzeja muiden koirien kanssa tms. paska-pelko hommaa, jossa pääpunasena sitten erottelemaan mähinässä olevia piskejä. Ei vain tiedetä ja osata ottaa selvääkään.
EHDOTON KIELTO useammalle rodulle. Syy juuri tässä ... lue ja mieti olisiko meidän turvauduttava asein tuollaisia vastaan, vai?


Taistelukoirat raatelivat ohikulkijan

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011093014484275_uu.shtml

Kaksi suurikokoista koiraa koiraa hyökkäsi äkkiarvaamatta vastaantulijan päälle.

18-vuotias helsinkiläismies sai vakavat vammat vasempaan käteensä, johon molemmat koira iskivät hampaansa - toinen ylös ojentajalihaksen kohdalle, toinen alemmas lähelle rannetta.
Tapaus sattui Helsingin Viikissä maanantai-iltapäivällä. Mies vietiin hoitoon Marian sairaalaan. Vielä ei tiedetä, saiko nuori mies pysyvät vammat.
- Vaikuttavat arvet niistä ainakin jää. Mahdollisista toiminnallisista vammoista lääkäri ei vielä osaa sanoa mitään, nuori mies kertoo.
Nuorukainen oli juuri noussut tyttöystävänsä kanssa bussista ja asteli portaita ylös Pihlajamäentielle. Nuoripari ole matkalla miehen äidin luokse. Portaissa vastaan tuli arviolta 20-30-vuotias mies kahden suuren koiran kanssa.

Mies koirineen ohitti pariskunnan. Yhtäkkiä toinen koirista hyökkäsi takaapäin miehen kimppuun ja toinen seurasi perässä.
- Aluksi en tajunnut, mikä minuun iski taakse. Sitten käännyin ja näin. Silloin se toinenkin koira hyökkäsi käteen kiinni, nuori mies kertoo.
- Otin vapaalla kädellä kaiteesta kiinni ja yritin pitää itseäni pystyssä.
Toinen koirista irrotti otteensa mutta ylemmäs puraissut koira ei hellittänyt yhtä helpolla.
- Sain lopulta itseni repäistyä irti voimakkaalla liikkeellä. Sen vuoksi ojentajalihas vahingoittui niin pahasti.
Koirien ulkoiluttaja ei kyennyt tekemään mitään. Koirat olivat talutushihnassa, mutta koirien ulkoiluttaja kaatui.

Koirat olivat Dogo Canaria -rotuisia taistelukoiria.

Jos ei mitään opittu Aatulta, niin opit uusiksi, aate on se mikä elää.

cpukamu

 • Vieras
Vs: Onkx nää enää lemmikkejä
« Vastaus #1 : Lokakuu 02, 2011, 14:33:26 ip »
Ainakin pakollisina pidettävät kuonokopat ulkoilutuksen aikana tuollaisille ja pitämis kielto koulujen läheisyydessä.

fingers

 • Full Member
 • ****
 • Viestejä: 1361
 • Karma: +0/-0
 • capox
Vs: Onkx nää enää lemmikkejä
« Vastaus #2 : Lokakuu 26, 2011, 13:15:41 ip »
SARPLANINAC on vanha rotu ja lähellä "alkukoiraa".
Mielenkiintoisen kokoinen, mutta mihin tehtävään tänäpäivänä ja soveltuuko edes kotikoiraksi ja kuinka onnistuu kohdata toisia koiria, tai kuinka käyttäytyy vieraiden ihmisten kanssa ja luulenpa, että ovat vähän samaa kaliberia kuin kauka-aasianpaimenkoirat on kait pidettävä vaan ketteingissä, niin pihassa kuin kadullakin ja onko edes kaupunkikoira, vai vaan maalle karjatiloille.

youtube pätkä

http://www.youtube.com/watch?v=YhdXFZ-y7Ms&feature=relatedJos ei mitään opittu Aatulta, niin opit uusiksi, aate on se mikä elää.