PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: Turun kaatopaikkako -Varissuo  (Luettu 23996 kertaa)

fingers

 • Full Member
 • ****
 • Viestejä: 1361
 • Karma: +0/-0
 • capox
Turun kaatopaikkako -Varissuo
« : Elokuu 30, 2011, 05:54:33 ap »
Liian villiä menoa - Poliisi aloitti erityistoimet Turussa

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/liian-villia-menoa---poliisi-aloitti-erityistoimet-turussa/art-1288410695168.html

Poliisi on valikoinut Turussa sijaitsevan levottomassa maineessa olevan Varissuon erityisen rikostorjuntahankkeensa kohteeksi.

Varissuo valikoitui kohdealueeksi analyysitoiminnasta saatujen tietojen perusteella.

Varsinais-Suomen poliisilaitos on analysoinut kahden eri rikollisuuden lajin alueellista esiintymistä Turun kaupungin alueella: yleisellä paikalla tapahtuneet pahoinpitely-, ryöstö- ja vahingontekorikokset sekä ajoneuvoihin kohdistuneet anastusrikokset.

Lukumääräisesti eniten tätä rikollisuutta esiintyy Turun keskustan alueella, keskustan jälkeen kaupungin suurimmissa lähiöissä. Varissuo on yksi kaupunginosista, jossa tämä rikollisuus on ollut nousussa alkuvuoden 2011 aikana.

Syyskuussa 2011 Varissuolla toteutetaan rikoksentorjuntahanke ”Poliisi näkyy”, jolla pyritään vähentämään kaikenlaista, mutta erityisesti edellä mainittua, rikollisuutta ja täten parantamaan alueen yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä kansalaisten turvallisuudentunnetta.

Poliisi tulee hankeen aikana suuntaamaan näkyvää poliisivalvontaa hankealueelle erityisesti niinä viikonpäivinä sekä vuorokauden aikoina, jolloin analyysin perusteella eniten tapahtuu torjunnan kohteena olevia rikoksia. Poliisi tulee hankkeen aikana näkymään Varissuon katukuvassa normaalia enemmän. Poliisi myös pyytää alueen asukkaita ja alueella asioivia aktiivisesti ilmoittamaan havaitsemistaan häiriöistä ja rikollisesta toiminnasta hätäkeskukseen.

Jos ei mitään opittu Aatulta, niin opit uusiksi, aate on se mikä elää.

Jame-78

 • Vieras
Vs: Turun kaatopaikkako -Varissuo
« Vastaus #1 : Elokuu 30, 2011, 10:20:59 ap »
Itse kyseisessä paikassa jokusen kerran vieraillut, aktiivisesti noin 20 vuoden ajan ja voin sanoa että Varissuo 15 vuotta sitten, niin siellä viuhui puukot katukuvassa, varsin levoton paikka. Asiassa on menty suurin harppauksin eteenpäin. Se mesta on rauhoittunut. Siellä nykyisin uskaltaa kulkea pelkäämättä. Katukuvassa usein pahoina aikoina näkyi poliisi ja ambulanssi. Poliisi kun on vähentänyt liikkumista kyseisellä paikalla niin oliskohan se rauhoittunut? Vai olisikohan niin että puukkohippalaiset ovat vuotaneet kuiviin ja poliisin ei enään ole tarvinnut asian tiimoilta paikalla olla ja sen vuoksi vähentänyt käyntejään. Mene ja tiedä, mutta tuskin poliisin läsnäolo rauhoittaa tilannetta ja jos se "rauhoittaa" varissuon niin kyllä se järjestyshäiriö siirtyy Lausteen puolelle.

Oman tutkimuksen mukaan Lausteella kytee jonkinmoinen kulttuurishokki pommi... Mamut ohjataan lausteelle tai jopa varissuolle. Ei siitä pääse mihinkään että lähiö on lähiö. Varissuo / Lauste (ovat vierekkäin) ja sana itäkeskus kuvaa asiaa hyvinkin jos ihmiset ovat pääkaupungin itiksessä käynyt. Tuo on vain pienemmässä koossa Itis. Väestöjakauma on suhteellisen samanlainen, joten suomalainen on vähemmistönä ja kulttuurin rikastajat suuremmin edustettuna. Tämä tietenkin heijastuu rikosluvuissa ja poliisi työllistävänä toimintana. Arvata saattaa kuka tuon lystin maksaa.

Kulttuurin rikastajille pitää mielestäni antaa sijoituspaikka merinäköalalla... ahvenanmaalta. Sitten kun saari on täynnä, niin se tulisi lahjoittaa ruotsille. Siinä romahtais rikosluvut.

perse-erkki

 • Full Member
 • ****
 • Viestejä: 1285
 • Karma: +0/-0
Vs: Turun kaatopaikkako -Varissuo
« Vastaus #2 : Elokuu 30, 2011, 11:43:29 ap »

Kulttuurin rikastajille pitää mielestäni antaa sijoituspaikka merinäköalalla... ahvenanmaalta. Sitten kun saari on täynnä, niin se tulisi lahjoittaa ruotsille. Siinä romahtais rikosluvut.

Loistava idea, adressia kehiin.
En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.

fingers

 • Full Member
 • ****
 • Viestejä: 1361
 • Karma: +0/-0
 • capox
Vs: Turun kaatopaikkako -Varissuo
« Vastaus #3 : Elokuu 30, 2011, 11:51:32 ap »
Sama juttu, laitto hymyilemään, mutta sopi tänne paremmin kuin päivän piristyksiin, tuollaisenaan.  ;D

Kyllä nuo rikastajat sais oikeesti ja eteenkin turvapaikkaa täältä hakeneet, niin ne vois kyyditä pois ja vaikka sitten ahvenanmaalla, tai vaikka karibialle, rakentamaan jotain saariryhmää, niin ois heillekin oma turvallinen saari.

Jos ei mitään opittu Aatulta, niin opit uusiksi, aate on se mikä elää.

Fullflavor

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 2781
 • Karma: +0/-0
Vs: Turun kaatopaikkako -Varissuo
« Vastaus #4 : Elokuu 30, 2011, 12:29:20 ip »
Varissuo, Pansio, Perno, Lauste, Halinen ja Keskusta.. Onhan näitä missä ei viitti ilman 9mm vierailla yöaikaan...