PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: 17.6 Nakukymppi Padasjoella  (Luettu 3532 kertaa)

Hankkija

  • Vieras
17.6 Nakukymppi Padasjoella
« : Kesäkuu 07, 2011, 01:25:11 ap »
Nakukymppi 2011 järjestetään perjantaina 17.6. alkaen kello 19.30. Ilmoittautumista, ohjeistusta ja alkuverryttelyä varten osanottajien on syytä olla paikalla viimeistään kello 19. Lähtöpaikka on Padasjoen kunnan Vesijaon kylän kylätalo Harjula osoitteessa Vesijaonraitti 141 Padasjoki.

Entiseen tapaan varusteiksi sallitaan päähine, sukat ja jalkineet sekä naisille toppi tai vastaava. Suoritus voidaan tehdä juoksemalla, kävelemällä tai sauvomalla. Täysi matka on noin 10 kilometriä, mutta suoritus katsotaan hyväksytyksi, kun osaottaja lähtee liikkeelle maalivaatteen alta oikeissa varusteissa. Järjestäjällä on oikeus evätä humaltuneen osanottajan osallistuminen.

Täyden matkan suorittaneista kolme nopeinta miestä ja naista palkitaan pokaaleilla, ja lisäksi paras kokonaisuus palkitaan pullolla kuohuvaista.

Reitti kulkee pääosin metsäautotietä pitkin, ja käy noin puolimatkassa kerran lähtöpaikalla.

Juoksun ajan osanottajia sekä yleisöä viihdyttävät karaoke sekä muu musiikki. Palkintojen jakamisen jälkeen Suomen Naturistiliitto tarjoaa saunan Telarannassa, jonne järjestäjä opastaa osanottajat.

Lisätietoa tapahtumasta antaa Aarne Heino 0400-483347 tai info@nakukymppi.net.

TERVETULOA NIIN OSANOTTAJAT KUIN YLEISÖKIN RUNSAIN JOUKOIN MUKAAN

http://www.nakukymppi.net/