PASI VIHERAHO HÄME 120 EDUSKUNTAAN PITKÄNLINJAN YHTEISKUNTA KRIITIKKO EHDOLLA EDUSKUNTAAN 2023 VAIKUTA JA ÄÄNESTÄ VIHERAHO EDUSKUNTAAN

Kirjoittaja Aihe: Poliiseilta kiellettiin juopottelu työaikana  (Luettu 3723 kertaa)

perse-erkki

  • Full Member
  • ****
  • Viestejä: 1285
  • Karma: +0/-0
Poliiseilta kiellettiin juopottelu työaikana
« : Toukokuu 29, 2011, 21:48:48 ip »
Ihme....


http://www.stara.fi/2011/05/29/poliiseilta-kiellettiin-viinanjuonti-tyoaikana/

Suomessakin viranomaiset käyttävät kesäisin usein aurinkolaseja, mutta etelän maissa niitä käytetään normaalisti ympäri vuoden. Nyt Vietnamilaiset poliisit ovat kuitenkin joutuneet kovan paikan eteen, sillä heiltä on kielletty aurinkolasien käyttö kokonaan työaikana.
Poliisien uudet säännöt näkyvät myös muuten poliisien toiminnassa, sillä he eivät saa enää polttaa tupakkaa eivätkä pitää käsiään taskussa työaikana julkisilla paikoilla. Maan turvallisuusministeriön mukaan poliisien haluttiin kohentavan mainettaan ja ohjata heitä käyttäytymään paremmin kuin tähän saakka, Tuoi Tre -lehti kirjoittaa.
Säännöissä kielletään edellä lueteltujen muutosten lisäksi myös ajonopeuksien valvonta puskista käsin sekä työaikana tapahtuva kirjojen lukeminen, henkilökohtaisiin puheluihin vastaaminen, alkoholin nauttiminen ja lakia rikkovissa ravintoloissa syöminen. Vietnamin kansalaisten mukaan sikäläinen poliisi on erittäin korruptoitunut ja väkivaltainen.
En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.