Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: - Empire State Buiding tuulivoimalle.  (Luettu 2808 kertaa)

TV:stä tuttu Arto

  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 1633
  • SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.
- Empire State Buiding tuulivoimalle.
« : Tammikuu 27, 2011, 23:01:23 ip »
Länsi Suomi 12.1.2011. Empire State Building vaihtaa tuulivoimaan. New Yorkin maamerkistä tulee uusiutuvan energian lippulaiva. Sitoumus vastaa 20 % Suomen tuulivoimatuotannosta. Jami Jokinen, Länsi Suomi. New Yorkin vanhan nousukauden ikoni Empire State Building on sitoutunut käyttämään 100 % tuulivoimaa. Samalla siitä tulee kaupungin suurin yksittäinen uusiutuvan energian ostaja. – Puhdas energia oli luonnollista jatkoa lähes valmiille energiasaneerauksellemme, lausuu rakennuksen omistavan  Malking Hoildingsin johtaja Anthony E. Malkin  yhtiön lehdistötiedotteessa. ( Nauraen kysymyksille, mitä tehdään JOS ei tuule!)

Pienen kaupungin koulutus. Mistään symbolisesta energiamäärästä ei ole kysymys. 102 kerroksinen Empire State Building on kaupungin korkein rakennus ja Pentagonin jälkeen maan toiseksi suurin toimistokompleksi joka nielee sähköä kuin pieni kaupunki. Yhtiön tekemä tuulisähkösitoumus, 55miljoonaa kilowattituntia vuodessa, kattaa siis rakennuksen kaiken energiankäytön. Vastaten 2 750 suomalaisen pientalon energiatarpeet. Sitoumus on tehty ostamalla 2 vuodeksi tuulisähkösertifikaatteja Green Mountain  -energiayhtiöiltä. Vähentäen hiilipäästöjä 45 000tonnia vuodessa.( Vesivoimalamme Lapissa on siis vähentänyt uskomattomat 11 450 tonnia hiiltä ilmakehästämme. Joten miettikääs SITÄ!)

Rakennuksen hiilipäästön vähennys vastaa mm. 40milj. taksimatkaa tai valojen sammuttamista lähes kaikkialta New Yorkin osavaltion taloilta viikon ajaksi, yhtiö laskee. Ei ihme, että Yhdysvaltojen ympäristövirasto EPA kehuu päätöstä vuolaasti. Bisnes määrää. Ympäristöhyvänotekeväisyydestä ei siis voida puhua. – Emme tee tätä siksi, että se olisi "oikein", vaan koska se on järkevää bisnestä. Malkin sanoi The Guardian- lehden haastattelussa viime kesänä. Energiainvestoinneille on laskettu vain 3 vuoden takaisinmaksuaika- sen jälkeen kassaan kilahtaa voittoa. Maailman tunnetuiman rakennuksen omistajat julistavat isosti haluavansa olla esimerkkinä koko maalle, jopa maailmalle. Myös opastuksena rakennuksen 4milj. vuotuisille vieraille. Tarkoituksena osoittaa järkevän uudisenergian toimivuudet suurkäytöissään myös. Rakennuksessa uusitaan samalla mm. 6 500kpl ikkunoiden välikaasut. Lämpöpatterien ja ulkoseinän eristeet. Valaistus. Ilmastointilaitos ja kokosäätötekniikat.
sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .