PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: Tre ja pitseria tulipalo  (Luettu 6047 kertaa)

fingers

 • Full Member
 • ****
 • Viestejä: 1361
 • Karma: +0/-0
 • capox
Tre ja pitseria tulipalo
« : Joulukuu 07, 2010, 12:39:35 ip »
Ja vaikka en ole tamperelainen niin se on varma että tämä tulee vaikuttamaan ulkolaisten kauppoihin, pizza & kebab, myös täällä Lahdessa. Eikä niin väliä vaikka lopullisestikin. Itse vaikka tykkäänkin pizzasta, kebabistakin niin tuon voin tehdä itsekin ja varmasti teveenlisempiä, kuin nuo rasvapalat.

Eipä ole montaa vuotta, ehkäpä vuosikymmen kun lahtelainen Liipolan kaupunginosassa oleva pizzeria poltettiin "omaistajan toimesta" ... ja pari muutakin, toinen missä yritettiin räjäyttää, kun suivaantunut nuorimies yritti possauttaa linja-autoaseman vieressä olevan kebab-baarin ja koko kerrostalon ilmaan ja se toinen sitten Tonttilan pizzeriassa kun yritti polttaa sen.
tokihan näitä on ollut muuallakin, mutta nämä nyt tuli mieleeni, kun täällä asustelen. Paavolapubikin yritettiin ulkolaisten toimesta maksattaa vakuutusyhtiöllä (kaasupullot tyhjiksi ja pump)!
Mikäs siinä jos rähäyttelisi vaan itseään ja omia sukulaisiaan, mutta perkele tulee tänne viattomia tappamaan. Pihalle koko paletti ja ...

Ei auta vaikka pois viikon kiinni, kuukauden tai kokonaan. Helpottaa vasta kun on kotimaassaan.Tampereen pitseriat sulkevat ovensa tänään: "Emme halua olla samaa porukkaa" - Katso lista kiinni olevista paikoista
07.12.2010

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/200163.shtml

Se oli paha tapaus, huokaa Kemal Uludag.

Hän pyörittää Galata Housea kahden veljensä kanssa. Ulugad pelkää, että Hämeenkatu 10:n tulipalo leimaa kaikki pitserioiden ja kebab-ravintoloiden omistajat.

Tulipaloa epäillään vakuutuspetokseksi ja nyt kaupungin muut ulkomaalaiset ravintoloitsijat haluavat näyttää, etteivät hyväksy tekoa.

Galata House sulkee ovensa 32 muun tamperelaisravintolan kanssa tiistaina. Omistajat haluavat näin kunnioittaa palon uhrien muistoa. Osa ravintoloista on kiinni koko päivän, osa puoli päivää.

Myös Näsilinnankadun Jalla Jallan omistaja pelkää ulkomaalaisten ravintoloiden mustamaalausta.

- Emme halua olla samaa porukkaa, siksi suljemme tiistaina, Irakista kotoisin oleva Haider Al-Hajari kertoo työntekijänsä Amir Skarin tulkkaamana.

Kouvolassa on järjestettiin vastaava tempaus viikko sitten. Tuolloin ulkomaalaisten omistamat pitseriat pitävät ovensa suljettuina yhden päivän ajan Tampereen uhrien muistolle. Ravintoloiden omistajia ja työntekijöitä kokoontuu tiistaina iltapäivällä Hämeenkatu 10:n eteen.

Jos ei mitään opittu Aatulta, niin opit uusiksi, aate on se mikä elää.

lammassaari

 • Sr. Member
 • ***
 • Viestejä: 779
 • Karma: +0/-0
Vs: Tre ja pitseria tulipalo
« Vastaus #1 : Joulukuu 07, 2010, 20:59:17 ip »
Niin rasvaista pizzaa, jossa pahvista tulee rasva läpi ;D :D :)
EU:n alueelta ostettavien tuotteiden hintaan ei lisätä veroja eikä tullimaksuja.

Lossi

 • Vieras
Vs: Tre ja pitseria tulipalo
« Vastaus #2 : Joulukuu 07, 2010, 21:29:36 ip »
Eipä tuo ole ainakaan täällä meilläpäin näkynyt suuresti noiden kyseisten ruokapaikkojen kävijämäärissä ainakin mitä kuullut olen muiden suunnalta ja itse todennut niin asiakkaita on siinä missä tätä ennenkin. Ei myöskään ole vaikuttanut tämä tapahtuma milläänlailla omiin asiointeihini kantapaikassani  :D

Fullflavor

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 2781
 • Karma: +0/-0
Vs: Tre ja pitseria tulipalo
« Vastaus #3 : Joulukuu 08, 2010, 16:25:23 ip »
Sama homma täälläkin, ei vaikutusta tolla ole ollut..

Eikä kukaan ole vielä polttanutkaan niitä paikkoja...