Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.  (Luettu 32600 kertaa)

Viheraho

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 14525
 • Minä itte :)
  • Pasi Viherahon kotisivut - The homepage of Pasi Viheraho
Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.
« : Marraskuu 24, 2009, 09:53:44 ap »
Viina lahjoitukset Bitcoineina tänne :

1J4gaTHuHWqDxacq4HojEcLagiJWLJ5D8X

pave

 • Vieras
Vs: Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.
« Vastaus #1 : Marraskuu 24, 2009, 10:08:50 ap »
Joo, ja sieltä heti "mikä pisti SILMÄÄNI" ...

Ranskassa joukkokanne sikainfluenssarokotteesta: myrkytystä!
26.10.2009     (ja huom. -koska jo kirjoitettu -julkaistu)!!

infosodasta   >:( ???


Ranskassa yhdeksän ihmistä on nostanut joukkokanteen Ranskan valtiota vastaan, koska heidän mukaansa H1N1-kampanjan tarkoitus on tahallaan myrkyttää Ranskan väestö. Joukkokanteeseen kuuluu muun muassa terveysalan työntekijä, opettaja ja radiossa työskentelevä talk show -juontaja. “Aito yritys myrkyttää”, kuvaili kanteen nostaneiden lakimies Jean-Pierre Joseph H1N1-kampanjaa. Syytteisiin kuului muun muassa seuraava kohta: “Yritys jakaa ainetta, joka voi johtaa kuolemaan.” Josephin mukaan muitakin oikeustapauksia on tulossa.

“Tarkoitus on pistää loppu sille, mitä me pidämme myrkytysyrityksenä. Tämän joukkokanteen tarkoituksena on, että ihmisillä Ranskassa on nyt keino ilmaista huolensa kansalaisina julkisesti sanomalla ‘Me olemme tietoisia siitä, että rokotuskampanja on huijausta’”, Joseph kertoi. Useita vastaavia oikeustapauksia on suunnitteilla monilla eri alueilla ympäri Ranskaa. Lisäksi monet sadat rokotetta vastustavat ovat organisoitumassa Internetin välityksellä tarkoituksenaan jättää uusi joukkokanne.

Dadaisti

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 11

cpukamu

 • Vieras
Vs: Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.
« Vastaus #3 : Maaliskuu 13, 2010, 11:42:17 ap »
Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n epäillään antaneen ranskalaiskylälle
LSD-huumetta 50-luvulla osana laajaa kemiallista koeohjelmaa.

Lähde: MTV3.fi
Tutkiva amerikkalaistoimittaja Hank Albarelli väittää, että sveitsiläinen lääkeyritys toimitti aineen,
jonka kyläläiset tietämättään nielivät leivän mukana.

Vuonna 1951 tapahtunut mysteeri on vaivannut Ranskaa jo 60 vuotta, sillä kukaan ei edelleenkään tiedä varmasti, mitä tapahtui.
Mitä tiedetään varmasti on se, että yhdessä päivässä noin 300 asukasta tuli kertaheitolla hulluksi. Yksi yritti hukuttautua väittäen,
että käärmeet syövät vatsaa, ja toinen näki sydämensä juoksevan karkuun jalkojen välistä. Ainakin viisi ihmistä kuoli.

- Muistan hyvin miehen, jonka tunsin, mutta joka lienee nyt jo kuollut, että hän huusi olevansa lentokone
ja sitten hän hyppäsi ikkunasta, muistelee Pont-Saint-Espritin asukas Magui Etienne.

Albarelli väittää nyt, että oli kyseessä CIA:n kenttäkoe. Albarelli sanoo löytämänsä CIA:n muistion kertovan,
että tiedustelupalvelu sai LSD:tä aineen keksineeltä Sveitsin Sandoz-yhtymältä. CIA sekoitti LSD:tä leipäjauhoihin
ja katsoi mitä kylässä mahtaisi tapahtua. Leipomokin on yhä tallessa.

Kaupungintalolla väitettä kuitenkin pidetään hivenen paksuna.

- Kuinka CIA pystyi sekoittamaan koko kaupungin vain yhden leipomon leivillä? Ja jos kyseessä oli vain yksi leipomo,
ei se olisi ollut niin iso juttu. Mutta yhtä kaikki, kaikki teoriat ovat mahdollisia, sanoo Pont-Saint-Esprit-kaupungin tiedottaja Jean-Pierre Colombet.

Varma tieto kuitenkin on, että CIA tutki laajasti erilaisia mielenhallintakemikaaleja kylmän sodan aikana amerikkalaisilla sotilailla,
vapaaehtoisilla ja vammautuneilla veteraaneilla.

Yhdysvaltain kongressin ja lehdistön tutkinnat eivät ole kuitenkaan tuoneet täyttä selvyyttä ja CIA pitää yhä tietojaan salassa.

Kaksi vuotta leipätapauksen jälkeen Yhdysvaltain armeijan johtava biokemisti kuoli yllättäen - pudottuaan kolmannentoista kerroksen ikkunasta.

Bloodaajan kommentteja: Alan kohta uskomaan mitä Beeta-soihtu asintuntijamme sanoo CIA:n heitä kohtaan harjoittamastaan tarkkailusta.
Aivan liian usein saa tämän kaltaisista uutisista kuulla asioista vastuussaolevan henkilön salaperäisestä katoamisesta taikka
itsemurhasta, kuten tuossakin kerrotaan biokemistin "hypänneen" ikkunasta. On se vaan hirveätä kun oman maan kansalaiset eivät
ole turvassa maansa viranomaisten toimilta.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 13, 2010, 11:56:10 ap kirjoittanut cpukamu »

Jorma77

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 10
Vs: Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.
« Vastaus #4 : Maaliskuu 27, 2010, 22:58:45 ip »
Terveisiä playa de inglesistä viime yönä tulin nyt poikki ja kaikille sinne suuntaaville tiedoksi MOLLY MALONEs on sellainen paikika et kannattaa välttää!!!!!

MAKO

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 149
 • Luulee olevansa.
Vs: Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.
« Vastaus #5 : Huhtikuu 13, 2010, 11:58:59 ap »
Terveisiä playa de inglesistä viime yönä tulin nyt poikki ja kaikille sinne suuntaaville tiedoksi MOLLY MALONEs on sellainen paikika et kannattaa välttää!!!!!


Mikäs tossa MOLLY MALONEsissa sit on vikana :o Itse ehkä lähitulevaisuudessa olen suuntaamassa Playa De Inglesiin, siksi kiinnostaa.  :)
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience!

Nasse

 • Sr. Member
 • ***
 • Viestejä: 703
Vs: Uutisia suomeksi muualtakin maailmalta.
« Vastaus #6 : Heinäkuu 03, 2010, 05:08:08 ap »
Henkilöskannerin väärinkäyttö Englannissa: Virkailija kommentoi naisen rintojen kokoa

25.3.2010

http://www.infosota.fi/2010/03/25/henkiloskannerin-vaarinkaytto-englannissa-virkailija-kommentoi-naisen-rintojen-kokoa/#fn-2425-2

Englannin Heathrown lentokentällä henkilöskannereita operoiva virkailija väärinkäytti skannerin ottamaa kuvaa kommentoimalla skannatun naisen rintojen kokoa. Lentokentällä työskentelevä 25 vuotias Jo Margetson päätyi sanojensa mukaan vahingossa henkilöskanneriin, jolloin skanneria operoiva 25 vuotias John Laker otti hänestä skannauksen. “Rakastan noita isoja rintoja”, Laker kommentoi Margetsonille henkilöskannerin ottamaa kuvaa. Infosota on aikaisemmin uutisoinut, miten henkilöskanneri tuhoavat yksityisyyden ottamalla alastonkuvaan verrattavia kuvia.

Margetson on sanojensa mukaan henkisesti hyvin järkyttynyt: “Olen täysin traumatisoitunut. Olen puhunut tapauksesta poliisille. Olen aivan liian järkyttynyt mennäkseni töihin.” Kuvan ottanut Laker on saanut poliiseilta varoituksen ahdistelusta. Margetsonin konsultoimien lakineuvojien mukaan hän voisi saada jopa £20 000 korvauksia työnantajaltaan tapahtuneesta. Englannissa tasa-arvoa ajava organisaatio Equality and Human Rights Commission on todennut, että henkilöskannereita varten tarvitaan laki, joka velvoittaisi tietynlaiseen koulutukseen ja käytökseen nykyisten hyvinkin vapaamuotoisten käytäntöjen sijaan.

Englanti teki henkilöskannauksen pakolliseksi helmikuun alussa kovasta vastustuksestakin huolimatta. Englannissa henkilöskannaukseen joutuvat myös alaikäiset lapset. Englannissa henkilöskannaukseen valitulla matkustajalla ei myöskään enää ole mahdollisuutta käsin tapahtuvaan tarkistukseen, sillä henkilöskannaukseen valitun henkilön on pakko mennä skannattavaksi tai jättää matka tekemättä.

Tapahtuneesta huolimatta englantilainen kansanedustaja ja sisäasianministeriön Commons Home Affairs -komitean johtaja Keith Vaz sanoi, että henkilöskannerit ovat tärkeä resurssi terrorismin vastaisessa työssä. Commons Home Affairs -komitea totesi myös toissapäivänä tarpeen nopeuttaa henkilöskannereiden käyttöönottoa. “Käsin tehty turvatarkastus on tungetteleva, mutta ihmiset hyväksyvät sen. Henkilöskanneri on samassa kategoriassa. Henkilöskannerin ottamat kuvat poistetaan, henkilöstöä koulutetaan ja valvotaan oikein”, totesi Englannin liikenneministeri Andreas Adonis. Vaikka henkilöskannereiden kuvia ei tällä hetkellä viranomaisten mukaan tallennetakkaan, löytyy henkilöskannereista ominaisuudet tallentaa ja välittää kuvia. Suomessa Liikenne- ja viestintäministeriö on todennut, että kyseiset ominaisuudet kytketään pois päältä ohjelmistotasolla.
periksi ei anneta!!!!!