Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistetta elektroniikkaa. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: kaikki "paska" ei toimi....  (Luettu 89487 kertaa)

olli_ol

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #245 : Elokuu 28, 2009, 23:29:03 ip »
Testattiin sitten mastonettiä xyxelil antenni paketilla. tähän kuului 3 ympäri säteilevää antennia ja hintaa moisilla oli 47€ . Vain yhtä näistä on mahdollista käytttää tikun perässä . tikku siis on se joka toimii öö öö verkkoyhteytenä tavallansa .virtin sitten yhden noista antenneista mukana seuranneena kiinnitys sarjalla..aiempaan "golf" antenniin verratuna ero on todella suuri ..Näyttäs nyt sitten tällä toimivan vakaammin..neuvoksi en tätä anna ,,voineepa olla että samanen "kissa-hiiri" leikki jatkuu..

pave

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #246 : Marraskuu 03, 2009, 17:41:00 ip »
Tuollaisen kanssa touhunut .. (joutu ainoastaan raapimaan emon pois kotelosta ja nollata, rakentelemaan uudelleen) .. oli sit menossa `viimeselle matkalle´ .. pelastettiin  8)

Intel Desktop D945GNT
Intel Pentium 4 670/3.80GHz
L2 - 2Mb
DDR2 x4 (2x1Gb - 2x 512Mb/667MHz)  
PCIe (x16) -GeForce 6600 GT 512 mb (vähän joutu muuttelemaan jäähyä)
PCIe(x1) x2
PCI x4SAT x4
Power 600W (chieftec)


pave

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #247 : Joulukuu 05, 2009, 13:32:55 ip »
 ;D .. et näinkin tuon `voi kiinnittää´ ... 


pave

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #248 : Joulukuu 06, 2009, 02:06:21 ap »
jooh .. sitä se on, Fujitsu MHV2040AH 40GB 5400 RPM 2.5"  -kiekko sanoi "tik tik tik nak" -se oli kerrasta vainaa (en ois kyllä ko. limppua koneeseen heittänyt, mut sattui vaan olemaan ainut -sillä hetkellä, kun läppärin kasasin). Pskaa - paskaaaa ...

pave

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #249 : Tammikuu 23, 2010, 16:56:45 ip »
Eikö olikin kiva ääni, kun teranen rupee kliksuttaa ...  ;D
Ja sen vuoksi polttanut 30 DVD.llistä kopioita ja siirrellyt ~760 Gb pikkulimpuille ..... elämä on joskus -ja joskus enemmänkin  >:(

^^Jaxe^^

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #250 : Tammikuu 23, 2010, 18:06:13 ip »
Eikö olikin kiva ääni, kun teranen rupee kliksuttaa ...  ;D

Saisi hinnat pudota huomattavasti noissa SSD-levyissä, niin ei tarvisi pelätä kiintolevyjen mekaanisen vaurioiden ääniä. Turhan kallista huvia viellä, mutta kyllä se tilanne muuttuu tulevaisuudessa parempaan suuntaan.


pave

  • Vieras
Vs: kaikki "paska" ei toimi....
« Vastaus #251 : Tammikuu 28, 2010, 11:48:09 ap »
Jooh, se on sitä kun kerää kaikki pskankin talteen -joskus voi onnistaa .. kuten viime yönä. Oon kerännyt kaikki 120Gb.stä ylöspäin olevat kiintolevyt (merkkiä seagate ja WD .. tullut myös samsung`in, sekä maxtorin pska kiekkoja .. mutta ne on Pasin nurkassa .. enkä tiedä tuleeko koskaan edes kokeiltua `korjata´ käyttää hyväksi edes varaosia)?

Nyt kuitenkin pino Seagaten 320Gb kiekkoja (myös muita kokoluokkia, kuten esim. terasia limppuja) .. "hylätty" erilaisin perustein -niin kaverien, kuin kaverinkaverienkin .. ja parista firmasta, josta saan noutaa seromua.

Yöllä olin testipäällä (päivällä nautittujen testi- `säätöjuomien´) .. kävin kaikki limput ko. kokoluokkaa läpi, ja kaikki (parikymmentä) samaa kapasiteettia olevat syyniin, tzekkasin firmwaret ja "mahd. infot niiden vioista" .. eipä siinä muuta "mykät kiekot" eri kasaan ja epämääräset äänet sisältävät eri kasaan .. mykät sai uudet `vaihto´ piirit ja kuin se psaka lähtikin kiertämään .. tässä nyt viisi limppua testissä - mekaanista stressiä .. ja pari jo mahdollista jatkoon -hyötykäyttöön, siis tuntuis olevan toimintakuntoisia .. vaan kuinka sitten luotettavia(??) .. sen näyttää aika, vedetään tyhjäksi ja kirjoitetaan täyteen pari-kolme kertaa .. jos sen kestää niin päätyvät koneeseen ..

Kaksi työ-testikonetta tuossa jauhamassa ..
eka limppu; 39-astetta näyttää `mittari´ kun on täydessä työssä .. kopioinut nyt sen 20 min. parinsadangigan mälliä ..  
toka limppu; 43-astetta samoin perustein .. samassa koneessa.

toinen mylly .. jauhaa puhtaaksi kolmea kiekkoa .. (eikäs ainakaan vielä ole tiltannut .. tekee kyllä monesti sen, jos kiekko on tarpeeksi pska .. lopettaa puhdistuksen siihen) .. 7-kertaa joka levy käsiteltävänä ..

(joo, tää vaatii veronsa .. on varmaankin kolme emoa ja ainakin saman verran powereita "lähtenyt" testien ja säätöjen vuoksi) .. mut onneksi näitä koneita ja laitteita saa lisää, kuhan vaan jaksaa kantaa .. ja mielenkiinto säilyy.