Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistetta elektroniikkaa. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: Puistosta löytynyt 18-vuotias surmattiin teräaseella  (Luettu 4745 kertaa)

Ville

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 235
Puistosta löytynyt 18-vuotias surmattiin teräaseella
« : Toukokuu 06, 2009, 15:22:36 ip »
http://www.kaleva.fi/plus/juttu795266_page0.htm#kuvabox

Oulun keskustasta Vaaranpuistosta tiistaiaamuna kuolleena löytynyt mies on tunnistettu vuonna 1991 syntyneeksi oululaismieheksi. Mies oli surmattu teräaseella. Ketään ei ole vielä pidätetty teosta epäiltynä.

Uudenkadun ja Kauppurienkadun kulmassa sijaitsevassa puistossa makaavasta miehestä ilmoitettiin hätäkeskukseen viiden aikoihin aamulla ja poliisi eristi puiston välittömästi.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että mies liikkui jalan aamuyöllä Rotuaarilla ja tapasi kaksi miestä. Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Kari Rantasen mukaan miehet olivat iältään nuoria aikuisia. Heidän henkilöllisyyttä ja osuutta yön tapahtumineen selvitellään.

Kolmikko siirtyi Kauppurienkadulle Kirkkokadun ja Isokadun väliselle osuudelle, missä miehet juttelivat. Tämän jälkeen kolmikko eteni Isollekadulle Yliopiston apteekin kohdalle, josta he liikkuivat edelleen kohti Uuttakatua.

Miesten jutellessa Kauppurienkadulla noin kello 4.20 seurueen ohitti mies ja nainen, jotka työnsivät polkupyörää. Pyörän etukorissa oli pizzalaatikko. Pariskuntaa pyydetään ottamaan yhteyttä Oulun poliisiin.

Poliisi on selvittänyt kolmikon kulkua oman tiedustelun lisäksi valvontakameroiden avulla.

Uhri oli 176 cm pitkä, ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä oli sivuilta lyhyt tukka ja päältä kalju. Miehellä oli päällä mustat farkut, harmaa t-paita, musta Adidas-pusero, minkä hihoissa kolme valkoista raitaa, raidallinen Jamaica-tekstillä kirjailtu kangasvyö sekä mustat kengät.

Rikokseen liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan Oulun poliisin väkivaltaryhmään 071 87 65834 tai 071 87 65835.

Oulun poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.


Kyseinen henkilö sattui olemaan opiskelukaverini ammattikoulun autopuolella  :'(
Nissan Almera Sensation 1.5 2003

Hankkija

  • Vieras
Vs: Puistosta löytynyt 18-vuotias surmattiin teräaseella
« Vastaus #1 : Toukokuu 06, 2009, 15:29:30 ip »
Kaksi pidätetty puistosurmasta

Oulun poliisi on pidättänyt kaksi miestä epäiltynä varhain tiistaiaamuna Vaaranpuistossa tapahtuneeseen tappoon. Poliisi otti tiistai-iltana kiinni syylliksi epäiltynä vuonna 1984 ja 1987 syntyneet miehet. Molemmat ovat oululaisia.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Kari Rantasen mukaan poliisi pääsi pidätettyjen jäljille omien tutkimusten lisäksi valvontakameroiden avittamana.

Rantanen kertoo, että alustavien kuulustelujen mukaan vaikuttaa siltä, ettei uhri ja miehet tunteneet toisiaan ennestään.

Poliisi jatkaa tutkintaa ja kuulusteluja tapahtumien selvittämiseksi.

Vuonna 1991 syntynyt oululaismies tapettiin teräaseella tiistaina aamuyöllä Uudenkadun ja Kauppurienkadun kulmassa sijaitsevassa puistossa. Uhri sekä hänen tapaamansa kaksi miestä juttelivat Kauppurienkadulla noin kello 4.20, jolloin seurueen ohitti polkupyörää työntäneet mies ja nainen. Pyörän etukorissa oli pizzalaatikko. Pariskuntaa pyydetään ottamaan yhteyttä Oulun poliisiin

http://www.kaleva.fi/plus/juttu795585_page0.htm

Ville

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 235
Vs: Puistosta löytynyt 18-vuotias surmattiin teräaseella
« Vastaus #2 : Heinäkuu 03, 2009, 07:57:07 ap »
Nyt olen saanut tietoon että uhrin kaverit aikovat tappaa puukottajan hänen päästyään linnasta. Toivottavasti kostajalla on aikaa istua sitten murhasta se n. 14 vuotta.. Älytöntä touhua kyllä ::)
Nissan Almera Sensation 1.5 2003