PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: Turussa on paljon naisia  (Luettu 10539 kertaa)

pave

 • Vieras
Vs: Turussa on paljon naisia
« Vastaus #7 : Lokakuu 03, 2008, 01:10:23 ap »
Turussa on paljon naisia jotka ilmoittelevat Suomi24.ssä itseään kaveriksi jollekin? Voiko se olla niin, ettei siellä päin äijät pidä naisista huolta kun joutuuvat tollasii ilmotuksii pistelee nettisivuille?


Jätkä On Eläin...

Taitaa olla niin noiden Turkulaisten naisten kanssa et kävelevät nokka pystyssä ja perse maassa.... ;D
Allekirjoitan. Täällä ihan kirjaimellisesti pätee se vanha puujalkavitsi että "Naiset on kuin parkkipaikkoja, parhaat on varattu ja vapaat on vammasille."

Itsekin jouduin emännän hankkimaan Vantaalta asti. Sikäläiset naiset on jo paljon avoimemman ja suvaitsevaisemman tuntuisia. Turkulaiset tuntuu olevan enemmän "stadilaisia" kuin stadilaiset itse. Ts. Helsinki-Vantaa suunnalla tämmönen maajussi on otettu vastaan ihan vaoimesti mielenkiintoisena tyyppinä. Turussa taas tuhautetaan nokkaa ja lähetään vetää jos paljastuu et on maalta kotoisin. Vittu mitä sakkia.

Näinhän tuo menee,... en mäkään ole kuin pentuna pyörinyt "paikallisväestön" kanssa -aina on muija haettu "muualta" tai sitten itse muuttanut emännän matkassa muualle,... no, niitä paikkoja on,... Turussakin jokin aika :) -en viihtynyt ollenkaan.
Hesa ja Vaasa on ihan jees,... Hesassa vaikuttaa noi savolaistytöt -lupsakoita, vaikkakin ujonpuoleisia,... mitä taas ei voi sanoa sitten kun ite pyörii savossa :) Vaasassa -rannikkoruottalaiset "nokatpystyssä" mut pohjalaaset tytöt vie mennessään -ovat hyvänäkösiäkin,...
Lahdessa on nää karjalaisten jälkeläiset -enkä osaa sanoa mitään heistä,... arvootusta -koko sakki.

SatamaJätkä

 • Valvojat
 • Sr. Member
 • *****
 • Viestejä: 551
 • Karma: +0/-0
Vs: Turussa on paljon naisia
« Vastaus #8 : Lokakuu 03, 2008, 15:49:34 ip »
Noo mun vaimo karjalaisen jälkeläinen, täytyy sanoo että kyllä on välillä täyttä arvoitusta    :o :o :o :o En vieläkään tunne häntä täysin...

pave

 • Vieras
Vs: Turussa on paljon naisia
« Vastaus #9 : Lokakuu 03, 2008, 17:59:51 ip »
Noo mun vaimo karjalaisen jälkeläinen, täytyy sanoo että kyllä on välillä täyttä arvoitusta    :o :o :o :o En vieläkään tunne häntä täysin...

... joo, enkä nyt tarkoittanut pahalla, vaan sillä, että kait heidän kaipuun myötä heijastuu "jotain" sellaista, mitä hämäläinen ei pysty ymmärtämään,... vaan pitää heitä melanloogisena tms., joka ilmeisesti tuo tuon "arvoituksellisuuden" heille (naispuolisille). Sillä, tunnen monta, -enkä nyt tarkoita vain Lahdessa asuvia, esim. L-ranta, Imatra jne. jne.... noita rajaseudunkyliä.

Parikkalan piika  ....

take

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 214
 • Karma: +0/-0
Vs: Turussa on paljon naisia
« Vastaus #10 : Lokakuu 04, 2008, 12:43:26 ip »
mut pohjalaaset tytöt vie mennessään -ovat hyvänäkösiäkin,...
Voi jepulis, älä muuta sano. Nättejä, ilosia reippaita tyttöjä. Aviorikos ollut jo lähellä muutaman kerran justiin pohjalaastyttöjen kans. Heikko luonne... :-[ No onneks ei pohjanmaalla tarvii kun käydä joskus. Vois kyllä akka lähtee vaihtoon jos pohjanmaalle joutuis muuttaa. Muutama "harrastuskaveri" asusteleepi Jalasjärvi-Vaasa linjalla. Näitten kanssa joskus tulee käytyä kuppia ottamassa.