PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: PasiRation tulevaisuus...?  (Luettu 29757 kertaa)

pave

  • Vieras
Vs: PasiRation tulevaisuus...?
« Vastaus #42 : Joulukuu 02, 2007, 01:04:33 ap »
Mutta kuukausi tasolla tulee noin 60 e kuluja tuosta ja max kuuntelija limit on 299 kuuntelijaa.

Kohtuusummissahan tuo sitten pyörii, mutta onko nyt käynnissä kolehti? Omiin tuloihisi nähdenhän tuo summa on loppujen lopuksi aika suuri.

Levyjä saa toki lahjoittaa jos jollain on niitä ylimääräsenä nurkissa.
Mut pitää noissa divareissa alkaa pyörimään enemmän jos sieltä löytyisi jotai kivaa.......

Löytyy nurkista kyllä muutama levy, jotka voisin lahjoittaa. Se on sitten eri asia, haluaako noita kukaan muukaan kuunnella, kun itse en halua. :D (Ovat siis joskus arpapelillä euron poistolaarista ostettuja.) Tuolta Anttilan poistolevyjen joukosta voi tosiaan tehdä myös löytöjä eurolla tai parilla, mutta jos divareissa ja kirpputoreilla pyörit, niin varsinkin lp-levyjä saattaa irrota pouoli-ilmaiseksi.Joo,... älä missään nimessä heitä pois,... materiaalikiertoon.
Retro-kamaa,...
vinyyli ei häviä mihinkään,... ja levarit tekee "uutta tulemista",... vaikkakin pienessä määrin ovat kaupanhyllyillä,... laadusta en tiedä mitään,... veikkaan tätä "kertakäyttöpaskaa".

Ja muillekin,... vinyylin poisto ajatuksia harkitseville. Jos Pasi ei hyödynnä, niin PUUHANURKKAAN voi toimittaa. Pave kyllä käyttää, kuuntelen bluusit ("mustat ja valkoiset", myös suomalaiset) rock`it, popit, kyllä uppoo dickot, konsertit ja konsertot, joululaulut ja virretkin.