PASI VIHERAHO HÄME 120 EDUSKUNTAAN PITKÄNLINJAN YHTEISKUNTA KRIITIKKO EHDOLLA EDUSKUNTAAN 2023 VAIKUTA JA ÄÄNESTÄ VIHERAHO EDUSKUNTAAN

Kirjoittaja Aihe: KORJATAAN MUUTAMA VIRHEELLINEN KÄSITYS LIITTYEN VAALILIITTOON JA PIENPUOLUEISIIN  (Luettu 620 kertaa)

Viheraho

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 14917
  • Karma: +0/-0
  • Minä itte :)
    • Pasi Viherahon kotisivut - The homepage of Pasi Viheraho
KORJATAAN MUUTAMA VIRHEELLINEN KÄSITYS LIITTYEN VAALILIITTOON JA PIENPUOLUEISIIN:
Väite 1: Äänet valuvat hukkaan.
Väite pitää siltä osin paikkaansa, että YKSINÄÄN pienpuolueen on miltei mahdotonta saada edustajia läpi ja syynä d’ Hondtin laskutapa vaaleissa. SIKSI jokaisen pienpuolueen on viisasta tehdä tekninen VAALILIITTO, joka estää sen, että äänet eivät tosiaan ” mene harakoille”. SKE, Vapaudenliitto ja Kristallipuolue ajavat suurilta linjoiltaan samoja asioita, joten sitäkin kautta äänestäjän on helppo valita itselleen sopivin ehdokas, itselleen parhaiten soveltuvan vaaliliiton  puolueista ja ehdokkaista. Näin pystymme horjuttamaan valtapuolueiden valtaa ja meillä on AITO mahdollisuus saada läpi ehdokkaitamme Arkadianmäelle ja saada ääntämme kuuluville oikeasta oppositiosta, joka AINOANA ajaa Suomen täydellistä itsenäisyyden palauttamista mm. EU-eron kautta. Sellaista puoluetta ei nykyisistä valtapuolueista löydy yhdestäkään.
Väite 2: Pienpuolueille annetut äänet ovat poissa Perussuomalaisilta.
VÄÄRIN. Pienpuolueet ajavat eri asioita arvoiltaan kuin Perussuomalaiset, vaikka joissakin asioissa yhtäläisyyksiä löytyy. Isoina eroina esim. FIXIT, puolueettomuus ja sotilaallinen liittoutumattomuus. Vaaliliiton puolueista ei yksikään vie Suomea Natoon! Näiden arvojen kannattaja ja äänestäjä ei kuitenkaan ikinä äänestäisi Persuja, vaan jättäisi äänestämisen kokonaan väliin. Nyt ei tarvitse passivoitua, vaan voi äänestää vaaliliiton puoluetta.
VÄITE 3. Ei yhdellä äänellä ole merkitystä.
Jokaisella meillä on vain yksi ääni käytettävissä! Jos jätät sen käyttämättä, tuet tietämättäsi ja vahingossa vihervasemmistoa. Vihervasemmiston kannattajat tasantarkkaan vaivautuvat äänestämään. Käytä siis ääntäsi! Tee se teko minkä sinä voit! Äänestä nimenomaan vaihtoehtoa, varsinkin silloin kun olet jo luopunut toivosta muutoksen tekoon. Sillä todentotta ON merkitystä!
Eduskuntavaaleissa 2023 on mahdollisuus muuttaa Suomen suuntaa! Lähde siis tekemään sitä! Äänestä! Muutoksen vuoksi!🇫🇮🇫🇮🇫🇮
SKE/ Vapaudenliitto/Kristallipuolue
ps. Vallankumouspuolueen ehdokkaat( ei vielä puoluestatusta) asettuvat ehdolle näissä vaaleissa vaaliliitossa olevien puoleiden listojen kautta).
Viina lahjoitukset Bitcoineina tänne :

1J4gaTHuHWqDxacq4HojEcLagiJWLJ5D8X