PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: KELA ELÄKE JA LÄÄKKEET  (Luettu 2953 kertaa)

Viheraho

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 15069
  • Karma: +0/-0
  • Minä itte :)
    • Pasi Viherahon kotisivut - The homepage of Pasi Viheraho
KELA ELÄKE JA LÄÄKKEET
« : Elokuu 31, 2021, 13:27:14 ip »
KELAn jokaisessa päätöksessä lukee että tutki onko mahdollista pienempään veroprosenttiin.Olen tutkinut asiaa ja palaan sitten siihen kun saan rahat jotenkin noihin lääkkeisiin.Että se asia pitää KELAN kanssa tutkia kuntoon ja onko tämä nyt Krista Kiurullakin tutkittavana mutta tuskimpa täällä järjenvaloa näkyy tai kuuluu mennään näillä.Lääkkeistä en luovu sähköstä voin luopuakkin mutta meinasin vielä taapertaa muutaman kymmenen vuotta täällä pallolla.Harmittaa vain että tää malli tulee kyllä todella kalliiksi.Sipilän hallitus tän säästön aloitti ja pakko tehdä näin että on varaa noihin lääkkeisiin.Ei varmaan koskaan suomessa aleta ajattelemaan järkevästi näitä asiota.Kun olis edes niitä pimeitä duuneja kun niitä valoisia duuneja ei vaan ole.kyllä tässä jotain voi tehdä tuskin ihan joka päivä on skarppina mutta joinain aikoina kyllä.suomi on kyllä persereikien luvattu maa.
Takuu eläke suunniteltiin siksi että saatiin porukka pois toimeentulotuki luukulta.ettei tarttis niitä lääkkeitä maksella sitoumuksella.
vai kuinka moni eläkeläinen on toimeentulotuki luukulla ja saisi lääkkeet.no veroprosentti leikillä sille luukulle pääsee ja saa lääkkeet mut sit lähtee kaiketi sähköt.insuliinejakin pitäisi saada jossain säilymään ja harkinnanvaraisena ei saa kaasujääkaappia.
Tällänen banaanivaltio tää suomi on. Kaiketi vihreää siirtymää.Ja pahempaa on tulossa.ei tarvita olla selvinnäkijä kun sen tyhmempikin näkee.tai jos et näe niin olet siellä valtionkin haluamassa oravanpyörässä ja sinulla ei ole aikaa näitä juttuja pohdiskella joka hallituksen tahtotila onkin.

Lisää aiheesta YLEn sivuilla.


https://areena.yle.fi/1-50926840
Viina lahjoitukset Bitcoineina tänne :

1J4gaTHuHWqDxacq4HojEcLagiJWLJ5D8X