Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistetta elektroniikkaa. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: Odotellaan kolmas maailman sota on ovella  (Luettu 714 kertaa)

Viheraho

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 14866
  • Minä itte :)
    • Pasi Viherahon kotisivut - The homepage of Pasi Viheraho
Odotellaan kolmas maailman sota on ovella
« : Tammikuu 21, 2022, 09:43:27 ap »
Albert Pike Plans For Three World Wars
150 vuotta vanha kirje ennusti molemmat maailmansodat, sekä kolmannen maailmansodan.
Kirje on julkaistu vuonna 1925 julkaistussa kirjassa nimeltään
"THE MYSTERY OF FREEMASONRY UNVEILED"
jonka on kirjoittanut Kardinaali Rodriguez, Santiagon silloinen arkkipiispa Chilestä, kirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1925, ja se paljastaa vapaamuurarien maailmanlaajuiset suunnitelmat yhteiskunnallisen järjestyksen tuhoamiseksi. Kattaa vapaamuurareitten luonteen, sen organisaation, salaisuudet, valat, tutkinnot, tavoitteet, perustan, toiminnan, loosit, symbolit ja rintamat. Ja esittää vapaamuuraripolitiikan ja sen moraalideaalit.
https://www.amazon.com/MYSTERY-FREEMASONRY…/dp/0945001274
Ennustuksen kirjoitti lähes 150 vuotta sitten USA:n armeijan kapteeni, vapaamuurari Albert Pike. Hän lähetti kirjeen italialaiselle poliitikolle Giuseppe Mazzinille.
Kirje on päivätty 15.08.1871 ja se kertoo syyt kuinka ja miksi ensimmäinen maailmansota ja toinen maailmansota alkoivat 1900-luvulla.
Ensimmäinen maailmansota
Ensimmäinen maailmansota tullaan aiheuttamaan, jotta Illuminati saa kaadettua tsaarien vallan Venäjällä sekä luotua Venäjästä kommunistisen valtion. Illuminatin toimitsijat luovat vastakkainasettelua Britannian sekä Saksan välille, jota käytetään hyväksi ensimmäisen maailmansodan sytyttämistä varten. Sodan loppuvaiheessa kommunismi rakentuu ja sitä käytetään tuhoamaan muita hallituksia sekä heikentämään uskontoja.
Toinen maailmansota
Toinen maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua fasistien sekä poliittisen sionistien kesken. Sota täytyy toteuttaa siten, että natsismi tuhoutuu ja poliittinen sionismi on tarpeeksi vahva perustamaan Israelin Palestiinaan.
Toisen maailmansodan aikana kansainvälisestä kommunismista täytyy tulla tarpeeksi vahva tasapainottamaan kristikuntaa, joka olisi sitten hillitty ja pidetty kurissa, kunnes tarvitsemme sitä lopullista sosiaalista mullistusta varten.
Kolmas maailmansota
Kolmas maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua poliittisen sionismin sekä Islamistisen maailman johtajien kesken.
Sota täytyy toteuttaa siten että Islam (Arabien maailma) sekä poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toisensa.
Samaan aikaan muut valtiot ovat jälleen kerran jakaantuneet tässä kysymyksessä ja joutuvat taistelemaan viimeiseen pisteeseen saakka fyysisesti, moraalisesti, henkisesti sekä taloudellisesti.
Tulemme vapauttamaan nihilistit sekä ateistit ja yllytämme suunnattomalle sosiaaliselle mullistukselle joka kaikessa siinä kauheudessaan tulee näyttämään selvästi jokaiselle valtiolle absoluuttisen ateismin vaikutuksen, raakalaisuuden syntyperän ja suurimman verisen mullistuksen.
Jokainen kansalainen on pakotettu puolustamaan itseään maailman vähemmistöjen vallankumousta vastaan, joka johtaa noiden sivilisaation tuhoajien tuhoon. Kansakunta on pettynyt kristinuskoon, joiden deistinen sielu tulee tuosta hetkestä lähtien olemaan ilman kompassia tai suuntaa, he ovat huolestuneita, mutta ilman tietoa siitä mihin suuntaan palvoa, he saavat todellisen valaistuksen virheettömän Luciferin doktriinin universaalin manifestaatin kautta, joka viimein päätyy julkiseen perspektiiviin.
Tämä manifestaatio tulee johtamaan yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka johtaa kristinuskon sekä ateismin tuhoon - molemmat valloitettu ja tuhottu samaan aikaan.
Kirjeessä mainittiin että lopulta kaikki tämä johtaa yhteen maailman hallintoon.
Kirje oli väitetysti kerran näytillä Britannian museon kirjastossa, mutta mysteerisesti katosi 70-luvulla eikä sen jälkeen ole nähty.
https://tokentube.net/…/Albert-Pike-Plans-For-Three-World…
Lähteet:
http://www.news.com.au/…/chilling-letter-written-150-years… orld-wars-and-a-third-battle-against-islamic-leaders/news-story/e266a72972815e53e9c7aab009778796
news.com.au
Chilling letter written 150 years | news.com.au — Australia’s leading news site
Viina lahjoitukset Bitcoineina tänne :

1J4gaTHuHWqDxacq4HojEcLagiJWLJ5D8X