Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: Himoksella himoitaan  (Luettu 272 kertaa)

Viheraho

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 14583
  • Minä itte :)
    • Pasi Viherahon kotisivut - The homepage of Pasi Viheraho
Himoksella himoitaan
« : Maaliskuu 16, 2021, 16:54:12 ip »
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007863983.html

Pariskunta järkyttyi: Himoksella järjestetään parin­vaihto­bileitä keskellä pahinta korona-aikaa – ”Ahkerimmat aloittavat jo torstaina”

Suunnitelmissa on järjestää ”Huhtihimostelut”, eroottinen saunailta uusille tuttavuuksille ja ”erotiikkaa espanjalaisittain”.

Himoksen mökeissä on tarkoitus järjestää parinvaihtobileitä. Himoslomien toimitusjohtaja sanoo, ettei Himos voi kysellä asiakkailtaan, mitä vuokramökkien sisällä tapahtuu. –Se alue kuuluu yksityisyydensuojan piiriin. Kerromme kyllä, mitkä suositukset ovat.­Kuva: Päivi Pihlajarinne
Mikko Juuti
16:31

Parinvaihtoa harrastava pariskunta otti yhteyttä Ilta-Sanomiin: he olivat huomanneet, että Himoksella on tarkoitus järjestää eroottinen viikonloppu 22.–25.4. – koronatilanteesta huolimatta.

Pariskunta on huolissaan. Korona leviää vauhdilla, ja nyt kun ravintolat ovat kiinni, yksityisbileiden merkitys tartuntalähteenä korostuu.

– Olemme olleet mukana näissä piireissä yli 30 vuotta. Harrastus on mukava, mutta ei niin tärkeä, että haluamme riskeerata jonkun hengen sitä harrastamalla, nimettömänä pysyttelevä pariskunta sanoo IS:lle.

– Koemme käsittämättömän vastuuttomana näiden isojen ”varjobileiden” järjestämisen ja niihin osallistumisen.

Pariskunta arvelee, että bileet eivät edes jää yhden mökin seinien sisään, vaan väkeä kulkee mökistä toiseen.

– Ihmisiä kiertää eri mökkibileissä Himoksella koko viikonlopun ajan. Kokoontumisrajoituksista ei välitetä, ja lähikontakteja riittää, pariskunta päivittelee.

IS kirjautui seksiseikkailuja ja parinvaihtoa harrastavien nettisivustolle.

Sivustolta käy ilmi, että Himokselta on varattu kyseiselle viikonlopulle muun muassa yksi luksushuvila, johon mahtuu 16 henkilöä. Varauksen on tehnyt yksityishenkilö.

Eroottista viikonloppua pääsee viettämään pientä maksua vastaan: naisilta peritään 100 euroa ja miehiltä 120 euroa. Pareilta viikonlopun hinta on 220 euroa.

    ”
     Bileiden jälkeen maanantaina nämä samat ihmiset menevät töihin ilman huolen häivää koronasta.

Kuukautta ennen parinvaihtobileiden alkua mökin paikat ovat jo lähes täynnä. Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut 14 ihmistä – kolme pariskuntaa, neljä naista ja neljä miestä.

Himoksella tapahtuu muutenkin samana viikonloppuna. IS:n saamien tietojen mukaan parinvaihtobileet eivät ole käynnissä vain yhdessä mökissä.

Himoksella oli tarkoitus järjestää huhtikuussa Himo & Erotiikka -tapahtuma, joka siirtyy koronan takia järjestettäväksi vasta elokuussa.

Vaikka Himo & Erotiikka -tapahtuma peruuntui, paikalle on silti tulossa asiasta kiinnostuneita. Toisen yksityishenkilön järjestämä ”Huhtihimostelut” aiotaan pitää samana viikonloppuna kuin parinvaihtobileet.

– Mökkibiletetään, vaikka Himo & Erotiikka peruuntuikin. Yhdistetään mökkejä ja voimamme. Hyvä tästä tulee. Ahkerimmat aloittaa jo torstaina, tapahtumailmoituksessa todetaan.

Sivustolla löytyy myös muita ilmoituksia, joissa haetaan väkeä juhlimaan Himokselle. Ainakin yksi porukka on vuokrannut 10 henkilön mökin ja etsii samanmielistä seuraa.

Perjantaina 23.4. järjestetään muun muassa eroottinen saunailta uusille tuttavuuksille. Lauantaina 24.4. on vuorossa ”lajin harrastajien” tapaaminen teemalla ”erotiikkaa espanjalaisittain”.

– Bileiden jälkeen maanantaina nämä samat ihmiset menevät töihin ilman huolen häivää koronasta, Ilta-Sanomiin yhteyttä ottanut pariskunta päivittelee.

– Nämä ihmiset pilaavat koko asian vastuuttomuudellaan.

Yhden ilmoituksen loppuun on kirjattu kuitenkin varoituksen sanat:

– Mahdollisessa koronatartuntatapauksessa altistuneiden yhteystiedot voidaan välittää viranomaisille.

    ”
     Yksityishenkilön yksityisessä tilassa järjestämään tapaamiseen ei voida puuttua.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston mukaan Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin kuuluvien kuntien alueella voi järjestää korkeintaan 10 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta.

Avin koronaneuvonnasta kerrotaan, että yksityishenkilön yksityisessä tilassa järjestämään tapaamiseen ei voida puuttua.

Himoslomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala puolestaan kertoo IS:lle, ettei Himos voi kysellä asiakkailtaan, mitä vuokramökeillä tapahtuu.

– Se alue kuuluu yksityisyydensuojan piiriin. Suosittelemme, että ihmiset noudattavat sen hetkisiä suosituksia. Jämsässä toimimme Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaan. Kerromme kyllä yksityishenkilöille, mitkä suositukset ovat.

Himokselta on varattu isoja mökkejä, joihin lähtökohtaisesti mahtuu isoja porukoita.

– Vaikka varaus tulee isompaan mökkiin, emme voi tietää henkilömäärää, joka sinne majoittuu. Korostamme varaajan vastuuta, Heikkala sanoo.

– Suositus on edelleen, että ollaan omassa mökissa ja oman seurueen kesken. Emme halua, että majoittuminen meillä olisi turvatonta. Toivomme asiakkaiden ymmärtävän koronarajoitukset, Heikkala painottaa.

IS ei tavoittanut juhlien järjestäjiä kommentoimaan tilaisuuksiaan.
Viina lahjoitukset Bitcoineina tänne :

1J4gaTHuHWqDxacq4HojEcLagiJWLJ5D8X