Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistetta elektroniikkaa. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: Kotiviini  (Luettu 3518 kertaa)

R1ku

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 19
Kotiviini
« : Maaliskuu 17, 2014, 10:40:54 ap »
Tuli helmikuun puolenvälin tienoilla laitettua kotiviinisatsi käymään ensimmäistä kertaa elämässäni. Kyseessä on Preston vadelmaviini. Tuossa 8.3 viini tuli sitten valmiiksi, sitä valmistui 18 litraa ja nyt on tullut vedettyä kahdet kännit sillä (toisaalta ekalla kerralla 10 kaljaa ja jälkimmäisenä 3 kaljaa kaverina) Kyllähän tuo päähän käy, vähän liiankin hyvin, lauantaina tuli ilmeisesti sammuttua tuon avulla aivan liian aikaisin ::)

Löytyykö muita joilla on kokemusta kotiviininteosta? Voin kyllä varauksetta suositella kotiviinin valmistusta kaikille joita kiinnostaa humalanhakuinen juominen mahdollisimman halvalla. Toki jos ei tarvittavia välineitä omista, voi niihin mennä se 70-100 euroa mutta maksavat itsensä nopeasti takaisin. Ja sekin on mukavaa, että tuo valmistusvaihe on sellaista kivaa pientä harrastustoimintaa, tosin n. 25 viinipullon desinfioiminen on ehdottomasti se rasittavin vaihe.

R1ku

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 19
Vs: Kotiviini
« Vastaus #1 : Huhtikuu 28, 2014, 15:41:57 ip »
Pasihan saisi kotiviinistä hyvän harrastuksen. Saisi halpaa alkoholia, litrahinta on siinä 1 euron tietämillä. Kotiviinin tekeminen on tämän lisäksi mukavaa pientä harratustoimintaa siinä missä vaikkapa elektroniset laitteet tai pianonsoitto. Myös mielenkiintoisia videoita saisi kotiviinistä aikaan. Vai onko viini poissuljettu jos on kihti?