PASIRADIO

Kirjoittaja Aihe: sukulaisia ja -kavereita maailmalla  (Luettu 8019 kertaa)

pave

 • Vieras
sukulaisia ja -kavereita maailmalla
« : Elokuu 05, 2009, 21:05:13 ip »
Mä tällaistakään täällä huomannut .. ja pääsin vielä `korkkaamaankin´   ;D ;D

Yes .. puolisoni broidi vietti `heidän talvilomaasa´ Suomessa .. n. 5 viikkoa.
Kotimatka Ausseihin alkoi 3.8. n. klo 17 .. ja perille pääsi n. 27-28 tunnin matkan jälkeen (ilmoitti päässeensä turvallisesti new south wales`iin).

Mitäs me `suomipojat´ muuta kuin otettiin .. lomalla .. `well´  :D  (korjattiin tietokoneita ja kodinkoneita) .. `well´   :P :P

Kattotaas jatkossa, jos vaikka heittelen fotojakin .. sekä heidän `kotieläimistä´ mitä örkkejä heidän puutarhassa majailee .. esim. .. (myrkyllisiä häkkejä ja -käärmeitä -tappavanmyrkyllisiä .. kuulemma arkipäivää .. ja joka aamu laskettava 3 koiraa kyöräämään ötökät pihalta)   ;)

Jotain `pavereissujakin´ matkalla maailmalla .. fotoja löytyy  :o :o


pave

 • Vieras
Vs: sukulaisia ja -kavereita maailmalla
« Vastaus #1 : Elokuu 06, 2009, 21:56:53 ip »
Tässä `lisää´ .. tuli kirjoitettua tuohon `hätäkeskus´ tarinaan tää jo .. mut tännehän se pitää heittää .. tääkin (??)
(tää nyt silläkin, kun mielestäni tuolla LENTOKENTÄLLÄ pitää olla joku - jotain millä saata..na tiedotetaan ymmärrettävästi näitä asioita .. mielestäni yhtä suuressa vastuussa tuolla nää virkailijat, kuin tuo hätäkeskuskin)??

 .. lentokentän toimintaa: .. kaveri lähti Ausseihin viime maan. .. sinänsä outoa toimintaa .. kundi tuumas passintarkastuksessa .. "mulla on lääkkeitä mukanani" .. virkailija ohjasi kundin `vihreellelinjalle´ .. ja siinä sit tarkastuksessa `toinen virkailija´ kysymään .. "miksi vihreelle linjalle -tullattavaa" ??
Kundi vaan tuumasi "et ed. virkailija käski, kun `mulla´ on lääkkeitä" .. mitään KATSOMATTA .. EI edes laukkua, joka menee käsitavarana putkeen .. ois voinut olla vaikka mitä `myrkkyjä´ .. ase tai mitävaan .. prkl mitä toimintaa .. ja VIELÄ Finnairin putki (??)
Luulis nyt helkkari `tänäpäivänä´ olevan tuokin toiminnan toimivaa .. tiedä prkl mitä älämölöjengiä täälläkin seilaa .. (jossain engl.kielisessä uutisessa -jokin kk.si sitten `epäiltiin että Suomessa pesii musuja, jotka on yhteydessä terroristeihin´.. siis satavarmasti) .. ja sit toimitaan näin ?

BAP

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 405
 • Karma: +0/-0
Vs: sukulaisia ja -kavereita maailmalla
« Vastaus #2 : Syyskuu 01, 2009, 20:44:55 ip »
On noita itsekkin koettu. Espanjan lentokentällä. Oltiin tulossa takas suomeen päin ja menin metallinpaljastimen läpi ja virkailija vaan näyttää, että mene eteenpäin. Ei mitenkään ruvennut tutkimaan, että mikä piippasi.

pave

 • Vieras
Vs: sukulaisia ja -kavereita maailmalla
« Vastaus #3 : Syyskuu 23, 2009, 11:02:41 ap »
Olivat olleet hiukan huuli törröllään "mitä tapahtuu NYT"?

Hiekkamyrsky värjäsi Sydneyn punaiseksi
23.09.2009

Punainen maailma uutisoitiin `maailmalla´...  ???

Australian suurin kaupunki Sydney joutui keskiviikkoaamuna punaisten hiekkapilvien valtaan. Näkyvyys oli niin surkea, että useita kansainvälisiä lentoja jouduttiin käännyttämään muualle ja sataman lauttaliikenne keskeytyi.

Monet kaupungin asukkaat pitivät hengityssuojaimia. Autot kulkivat teillä lähes puskuri puskurissa.

- Olen 72-vuotias enkä ole koskaan elämässäni nähnyt tällaista, kertoi BBC:n haastattelema sydneyläinen.

Jotkut kaupungin asukkaat uskoivat jo maailmanlopun tulleen. Kareniksi esittäytynyt nainen soitti ABC-radiokanavalle kertoakseen, että hän heräsi aavemaisiin tunnelmiin, kun punainen hiekka peitti asunnon lattiat ja tuuli oli vienyt linnutkin pesistään.

- Se tuntui maailmanlopulta, sillä kun katsoin taivaalle keittiön ikkunasta, näin voimakkaan punaisen hehkun, Karen selitti.

Toinen soittaja kertoi säikähtäneensä, että Pohjois-Korea oli laukaissut ydinohjuksen. Osa kaupungin asukkaista kuitenkin nautiskeli erikoisesta näystä ja kuuta muistuttavista kaupunkimaisemista.

Sydneyn peittänyt hiekka ja pöly ovat ilmavirtojen kuljettamaa pintamaata Australian takamailta. Puuskissa jopa 65 kilometriä tunnistassa puhaltavan tuulen odotetaan laantuvan myöhemmin keskiviikkona.

Täältä VIDEO   8)


 .. oiskohan ollut mielessä "maailmanlopun meininkiä" .. ??

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 23, 2009, 11:38:55 ap kirjoittanut pave »

kreku

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 79
 • Karma: +0/-0
Vs: sukulaisia ja -kavereita maailmalla
« Vastaus #4 : Lokakuu 13, 2009, 08:50:12 ap »
On noita itsekkin koettu. Espanjan lentokentällä. Oltiin tulossa takas suomeen päin ja menin metallinpaljastimen läpi ja virkailija vaan näyttää, että mene eteenpäin. Ei mitenkään ruvennut tutkimaan, että mikä piippasi.

Vähän sama juttu kävi mutta toisinpäin, Madridin lentokentällä, käsimatkatavaroitten läpivalaisussa virkailija alkoi kiljumaan, että "senorita, la pistola, la pistola!" Mulla oli siinä laukussa talouspaperiin käärittynä pari puista kaurista, ja kai ne sitten näytti joltain pyssyiltä joo..