PASI VIHERAHO HÄME 120 EDUSKUNTAAN PITKÄNLINJAN YHTEISKUNTA KRIITIKKO EHDOLLA EDUSKUNTAAN 2023 VAIKUTA JA ÄÄNESTÄ VIHERAHO EDUSKUNTAAN

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Viheraho / Vs: Pasi Viheraho Eduskuntaan
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Maaliskuu 14, 2023, 06:45:01 ap »
Mahtaako joku taas tehdä kiusaa. Tein vaalimainokseni GOOGLEen. Nyt sieltä tuli tieto että vaalikampanjani on keskeutetty koska videoni https://www.youtube.com/watch?v=bq20FtniZRU sisältää luvanvaraista lääkemainontaa. resepti lääkkeitä.Mitä mieltä kansa on onko tässä lääkemainontaa ja nimenomaan reseptilääkemainontaa? Viheraho eduskuntaan HÄME 120 Muistakaa äänestää.Saa jakaa !

Nyt oli korjattu nämä esteet pois.Luultavasti ilmiantaja oporukka tätä harrastaa ja näin tekee vaalihäirintää.
2
Viheraho / Vs: Pasi Viheraho Eduskuntaan
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Maaliskuu 13, 2023, 09:06:02 ap »
Mahtaako joku taas tehdä kiusaa. Tein vaalimainokseni GOOGLEen. Nyt sieltä tuli tieto että vaalikampanjani on keskeutetty koska videoni https://www.youtube.com/watch?v=bq20FtniZRU sisältää luvanvaraista lääkemainontaa. resepti lääkkeitä.Mitä mieltä kansa on onko tässä lääkemainontaa ja nimenomaan reseptilääkemainontaa? Viheraho eduskuntaan HÄME 120 Muistakaa äänestää.Saa jakaa !
3
LASTENSUOJELU / lastensuojelu tutkii taas
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 22, 2023, 01:46:22 ap »
Nyt on saapunut ilmoitus, jonkamukaan pesukone on likainen ja käytetään liian vähän pesuainetta.
Tulee mieleen homma jonka mukaisesti tehdään työtä jolla on tarkoitus.
Onhan toki tärkeää tutkia onko pesuainetta käytetty liian vähän sekä pesukoneen likaisuus aste.
Aina järisyttävän mahtavaa tämänkaltainen viranomaistoiminta.
Äänestä pasi eduskuntaan niin saamme nämäkin ilmoitukset luettua ison salin pöntössä ja pääsen kyselemään sosiali ja terveysministeriltä missä tämä lastensuojelu nykyisin kulkee.
MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ PASI VIHERAHO EDUSKUNTAAN!
4
Politiikka / KORJATAAN MUUTAMA VIRHEELLINEN KÄSITYS LIITTYEN VAALILIITTOON JA PIENPUOLUEISIIN
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 17, 2023, 21:47:29 ip »
KORJATAAN MUUTAMA VIRHEELLINEN KÄSITYS LIITTYEN VAALILIITTOON JA PIENPUOLUEISIIN:
Väite 1: Äänet valuvat hukkaan.
Väite pitää siltä osin paikkaansa, että YKSINÄÄN pienpuolueen on miltei mahdotonta saada edustajia läpi ja syynä d’ Hondtin laskutapa vaaleissa. SIKSI jokaisen pienpuolueen on viisasta tehdä tekninen VAALILIITTO, joka estää sen, että äänet eivät tosiaan ” mene harakoille”. SKE, Vapaudenliitto ja Kristallipuolue ajavat suurilta linjoiltaan samoja asioita, joten sitäkin kautta äänestäjän on helppo valita itselleen sopivin ehdokas, itselleen parhaiten soveltuvan vaaliliiton  puolueista ja ehdokkaista. Näin pystymme horjuttamaan valtapuolueiden valtaa ja meillä on AITO mahdollisuus saada läpi ehdokkaitamme Arkadianmäelle ja saada ääntämme kuuluville oikeasta oppositiosta, joka AINOANA ajaa Suomen täydellistä itsenäisyyden palauttamista mm. EU-eron kautta. Sellaista puoluetta ei nykyisistä valtapuolueista löydy yhdestäkään.
Väite 2: Pienpuolueille annetut äänet ovat poissa Perussuomalaisilta.
VÄÄRIN. Pienpuolueet ajavat eri asioita arvoiltaan kuin Perussuomalaiset, vaikka joissakin asioissa yhtäläisyyksiä löytyy. Isoina eroina esim. FIXIT, puolueettomuus ja sotilaallinen liittoutumattomuus. Vaaliliiton puolueista ei yksikään vie Suomea Natoon! Näiden arvojen kannattaja ja äänestäjä ei kuitenkaan ikinä äänestäisi Persuja, vaan jättäisi äänestämisen kokonaan väliin. Nyt ei tarvitse passivoitua, vaan voi äänestää vaaliliiton puoluetta.
VÄITE 3. Ei yhdellä äänellä ole merkitystä.
Jokaisella meillä on vain yksi ääni käytettävissä! Jos jätät sen käyttämättä, tuet tietämättäsi ja vahingossa vihervasemmistoa. Vihervasemmiston kannattajat tasantarkkaan vaivautuvat äänestämään. Käytä siis ääntäsi! Tee se teko minkä sinä voit! Äänestä nimenomaan vaihtoehtoa, varsinkin silloin kun olet jo luopunut toivosta muutoksen tekoon. Sillä todentotta ON merkitystä!
Eduskuntavaaleissa 2023 on mahdollisuus muuttaa Suomen suuntaa! Lähde siis tekemään sitä! Äänestä! Muutoksen vuoksi!🇫🇮🇫🇮🇫🇮
SKE/ Vapaudenliitto/Kristallipuolue
ps. Vallankumouspuolueen ehdokkaat( ei vielä puoluestatusta) asettuvat ehdolle näissä vaaleissa vaaliliitossa olevien puoleiden listojen kautta).
5
Politiikka / Viheraho eduskuntaan näitä rituaaleja ei suomeen kaivata.
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 16, 2023, 14:17:28 ip »

Emme tarvitse HALAL teurastusta Suomeen.Emme nyt emme koskaan.Se on eläinten kärsimystä.
Kyllä muslimit voi harjoittaa uskontoaan mutta maassa maan tavalla.Emme mekään voi mennä syömään sianlihaa muslimi maahan.
itse kannatan uskonnonvapautta, mutta tätä en sallisi.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009397585.html

Perustus­laki­valio­kunta: Lakiesitystä muutettava – uskonnollisia teurastamis­tapoja ei tule kieltää
Halal-teurastamisen ja kosher-teurastamisen on oltava perustuslakivaliokunnan mukaan jatkossakin sallittua Suomessa. Valiokunnassa jouduttiin äänestämään asiasta.
Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä (sd) oli enemmistön kannalla äänestyksessä. Ojala-Niemelä perustelee asiaa uskonnonvapaudella.

PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA esittää muutoksia eläinten hyvinvointia koskevasta lakiin.

Valiokunnan mukaan uskonnollisista syistä tapahtuva eläinten teurastaminen tulee pitää sallittuna Suomessa jatkossakin.

Hallituksen lakiesityksen toteutuessa teurastettava eläin olisi aina tainnutettava ennen verenlaskun aloittamista. Ehdotettu muutos koskisi myös uskonnollisista syistä noudatettavaa erityistä teurastustapaa.

Perustuslakivaliokunnan mukaan ehdotus merkitsee tosiasiallisesti ainakin juutalaiseen uskontoon liittyvän shechita-teurastuksen ja islamiin liittyvän halal-teurastuksen kieltoa Suomessa.

Perustuslakivaliokunta päätti äänin 10–5, ettei uskonnollisia teurastamistapoja tule kieltää. Asiaa perustellaan uskonnonvapaudella.


Eriävään mielipiteen allekirjoittivat Olli Immonen (ps), Maria Guzenina (sd), Bella Forsgrén (vihr), Outi Alanko-Kahiluoto (vihr) ja Anna Kontula (vas).

Eriävässä mielipiteessä huomioitiin, että Ruotsissa tainnuttamatta teurastus on ollut kiellettyä vuodesta 1937 lähtien, Norjassa tainnuttamatta teurastuksen kiellosta säädettiin vuonna 1929 ja Tanska kielsi tainnuttamatta teurastamisen vuonna 2014.

Asia etenee seuraavaksi maa- ja metsätalousvaliokunnan käsittelyyn.

6
Politiikka / TAAS YKSI SYY EROTA EU:STA
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 16, 2023, 13:45:29 ip »
https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/9d024335-709d-487d-92ba-d517a42b981b

On polttoaineita polttomoottoriautoihin ,joiden päästöt on 70 % pienemmät kun fossiilisilla polttoaineilla.Mielestäni tätä ei ole edes huomiotu.Suomi saa ongelmia näistä sähköautoista.
Hassuinta on että nämä ongelmat jo tiedetään.Kamalia saastuttavia myrkkyjä, kaikki raakaaineita ei riitä.Tulee raaka-aine pula.
Sähkölinjojen riittävyys.Taas lisää hintaa että saadaan sähköä kaikkiin autoihin tai ajadutaan keskiajalle vain vauraat tehtaan johtajat ajelee sikarihuulessa autolla.
Kansalaiset orjiksi tehtaisiin.
Ei hyvältä näytä.
Pasi Viheraho eduskuntavaaliehtokas.

******************************************


Viimeinen niitti: EU kieltää uusien polttomoottoriautojen myynnin
Euroopan parlamentti päätti odotetusti, että uusien autojen on oltava päästöttömiä vuoteen 2035 mennessä.
Uusia polttomoottoriautoja saa myydä vielä reilun vuosikymmenen ajan.Uusia polttomoottoriautoja saa myydä vielä reilun vuosikymmenen ajan.


Euroopan parlamentti on käytännössä päättänyt kieltää uusien polttomoottoriautojen myynnin. Kielto astuu voimaan vuonna 2035, jolloin kaikkien uusien henkilö- ja pakettiautojen pitää olla päästöttömiä.

Se tarkoittaa sitä, että polttomoottoriautoja ei voi enää myydä. Jo tätä ennen päästörajoituksia tiukennetaan. Vuonna 2030 myytävien henkilöautojen päästöjen tulee olla 55 prosenttia alhaisempia kuin vuonna 2021. Alkuperäinen tavoite oli 37,5 prosenttia. Pakettiautojen päästövähennykseksi sovittiin 50 prosenttia.

Parlamentti äänesti asiasta tiistaina Strasbourgissa.

Kieltopäätös oli odotettu. EU ja autonvalmistajien etujärjestö ACEA sopivat asiasta jo viime syksynä.

– Sähköautojen käyttökustannukset ovat jo matalammat kuin polttomoottoriautojen, parlamentin johtava neuvottelija Jan Huitema sanoi ja lisäsi, että nyt on ensiarvoisen tärkeää pystyä tarjoamaan kuluttajille edullisempia sähköautoja.

Raskaille ajoneuvoille annetaan enemmän aikaa. Niiden tulee leikata päästöjä 45 prosentilla vuoteen 2030 mennessä ja 90 prosentilla vuoteen 2040 mennessä. Kaupunkibussien sen sijaan pitää olla päästöttömiä jo 2030.
Lue myösMazda-pomo haukkuu poliitikot polttomoottorikiellosta: ”Häpeällistä!”

Uusia määräyksiä kannatti 340 EU-parlamentaarikkoa ja vastusti 279.

Suomalaisista vihreiden Alviina Alametsä, Heidi Hautala ja Ville Niinistö, vasemmistoliiton Silvia Modig, RKP:n Nils Torvalds sekä SDP:n Mia-Petra Kumpula-Natri ja Eero Heinäluoma äänestivät kiellon puolesta.

Kieltoa vastaan äänestivät keskustan Mauri Pekkarinen, kokoomuksen Henna Virkkunen sekä perussuomalaisten Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen.

Elsi Katainen (kesk) äänesti tyhjää. Kokoomuksen Petri Sarvamaa oli äänestyksestä pois, kuten oli ilmeisesti myös Sirpa Pietikäinen (kok), sillä hänen äänestystietojaan ei ollut kirjattu luetteloon.

Päätöksen taustalla on EU:n halu kehittyä ”ilmastoneutraaliksi” taloudeksi vuoteen 2050 mennessä.
7
Politiikka / Mistä löydän varman tiedo SDP äänesti itsenäisyyttä vastaan 6.12.1917
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 15, 2023, 18:40:36 ip »
SDP:n häpeä: Äänesti Suomen itsenäisyyttä vastaan 6.12.1917
Suomi itsenäistyi 6.12.1917 kun eduskunta hyväksyi Svinhufvudin hallituksen antaman itsenäisyysjulistuksen. Joulukuun kuudes ei ole kuitenkaan kaikkien suomalaisten itsenäisyyspäivä. Kun itsenäisyysjulistuksesta äänestettiin eduskunnassa, SDP:n kansanedustajat vastustivat maamme itsenäistymistä.
Eduskunnan porvarilliset puolueet olivat kuitenkin yksituumaisia ja näin itsenäisyysjulistus tuli hyväksytyksi enemmistönä olleiden porvarillisten puolueiden edustajien äänillä.
Suomalaiset saavat kiittää vapaudestaan porvarillisia puolueita ja niiden kansanedustajia. Jos SDP:n kanta olisi voittanut, Suomi olisi jäänyt kommunistisen Neuvosto-Venäjän yhteyteen sosialistisena valtiona. Suomen ja suomalaisten tulevaisuus olisi tuhoutunut. Olisimme joutuneet kärsimään kaiken sen pahan minkä venäläiset ja monet Neuvostoliiton kansat joutuivat kärsimään kommunistidiktatuurissa vuosina 1917-1991
8
Viheraho / Vs: Pasi Viheraho Eduskuntaan
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 15, 2023, 10:03:04 ap »
Paljon on kaikenlaisia lakeja asetuksiajne.
kun niitä ei noudatella niin mitä väliä niillä on.
Esim tämä kierrätysdirektiivi.sitä rikkoo kaikki.Vanhukseton jätetty oman onnensa nojaan.Näitä seikkoja pitää saada kuntoon.Esim etuisuuksilla tylsuhdeeduilla varmasti saadaan työntekijöitä tänne.
koulutetaan suomalaisia eikä hilata tänne molempi parempi ota burana lääkäreitä .Suohon on suomi menossa .lähellä jo ollaan.
Siksi olen ehdolla jotta saadaan jarrutettua tätä mielipuolista politiikkaa jota sdp esimerkiksi meille tällä hetkellä tarjoaa.
Kurssia on muutettava ja se tapahtuu vaaliuurnilla.
9
Viheraho / Vs: Pasi Viheraho Eduskuntaan
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Helmikuu 13, 2023, 09:41:54 ap »
Ottakaa yhteyttä oman alueen sosialipalveluihin.Sitten kun sinne ottaa yhteyttä laittavat edunvalvonta paperit vetämään.Sitten jos et pesepyykkejä kuivata yms niin tulee lastensuojelu ihmettelemään.tää suomalainen viranomaisarmeija on vailla vertaa.
no nyt on tullut sitten taas asiaa silvan palveluihin:
Viestit - Kela
Olet kirjautunut nimelläViheraho, Pasi Antero
Toimeentulotuki - Perustoimeentulotuki
Kela13.02.2023 08:58
Hei ! Maksusitoumusta apteekkiin ei voida myöntää, koska laskelma on reilusti ylijäämäinen ajalla 01.02.2023-28.02.2023. Jos sinulla on paljon tarvittavia lääkkeitä pyydetään olemaan yhteydessä alueesi sosiaalipalveluihin.
Täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta päättää hyvinvointialueesi. Tarvittaessa saat lisätietoa täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta hyvinvointialueesi sosiaalipalveluista
Ystävällisesti
Kela
10
Poliisin ja virkamiesten toiminnasta / Lääkkeitä ei vain suomessa saa
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Tammikuu 29, 2023, 11:12:28 ap »
OIKAISUVAATIMUS

Päätöksessä on useita virheitä.
Laskelmassa ei huomioda lääkekulua koska nastolan apteekissa ei ole lääkettä saatavilla.Tämä on täysin vastoin yleisiä periaatteita.
Lisäksi laskema ei pidä paikkansa koska kuluja on tullut lisää joten päätös on täysin virheellinen.
Uusi laskelma liitteenä.
jos nämä lääkekulut huomiotaisiin niin olisin oikeutettu tukeen.
Laitoin sähköpostin apteekkin ja cc:n tälle Julia Haajaselle (Julia Wivan Serafia Haajanen Syntymävuosi:   1994 Rekisteröintinumero:   25106793711 Oikeudet:   
sosionomi )

Julia Wivan on käyttänys laskelmissaan summaa tammikuussa 110,60 ja liitteessä selviää että summa oikeasti tällä hetkelle 290123 on 85,60 e. Suomeksi apteekkilasku minulle määrättyihin lääkkeisiin on enemmän kuin tämä summa.Näin ollen olisin oikeutettu saamaan lääkkeeni tt tuella mutta tämän Julia Wivan Serefia haajasen päätöksen takia ei näin nyt ole.
Ja vaikka tekisitte päätökseen muutoken ei se enää tule korjaantumaan koska edellisiä kuukausia ei laskelmoida. Näin olleen järjestelmässä on helvetisti vikaa joka kyllä tullaan jotenkin veivaamaan julkiseksi.
Saan kyllä lääkkeeni kun hakeudun sairaalaan tms kalliiseen hoitoon johon minulla on oikeus.tämä kyllä menee yhteiskunnan piikkiin joka olisi vältettävissä ihan yksinkertaisella harkinnanvaraisella tt tuella.Olen kertonut mihin nämä tulevat johtavaan ilman vaikutusta.Näitä palloja on pyöritelty jo puolitoista vuotta.näiden papereiden pyörittelytkään eivät ole mitään edullisia.Mutta miten vain haluataan näitä asiota kyllä hoidellaan.
nyt on niin että minulla ei ole rahaa hakea noita lääkkeitä joten en voi kuittia toimittaa koska lääkkeitä ei ole varaa hankkia.Jos olisi varaa hankkia lääkkeet niin pääsisimme tt tuki luukulle.
Miten voi hakea lääkkeet jos ei ole rahaa? Jätetäänkö terveydenhoito sillensä?
Näin olleen päätöstä on oikaistava ja myönnettävä harkinnanvarainen tt tuki kunnan laskelmaan ja sitten sen jälkeen on kunnan mahdollisuus hakea nimissäni tt tukea kelalta jotta saavat nämä rahat.
Tilanne tulee johtamaan sähköjen katkaisuun joka taas jotkaa sitten siihen että lääkekulut nousevat terveydenhuoltokulut nousevat johon toisaalta selvästi pyritään.
Ite katson tietyt seikat niin tärkeiksi etten edes ajattele mitä erilaisia kuluja hyvinvointialueelle tästä koituu.mutta 100 euron säästöstä kuluja tulee tuhansia euroja.
Sähkölaskut on sellaisia jotka suurelta osin liittyvät terveydenhoitoon (liitteet lääkärintodistukset)
Näin olleen päätöstä on muutettava myönteiseen suuntaan ja tai asian käsittelyä tulee jatkaa muissa oikeuden käyttö asteissa.

Pasi Viheraho

29012023
Sivuja: [1] 2 3 ... 10