Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
ATK / Vs: Pianonviritys-appi
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Syyskuu 25, 2021, 11:46:35 ap »
Kohtuullisen lähelle saattaa päästä kotipianonsa kanssa noilla: http://piano-tuner.org/  ++  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.entropytuner.app&hl=fi&gl=US

Nimenomaan lähelle pääsee.Virityksessä on myös paljon muita juttuja kuin tuo vireys.se pitää nimittääin olla tasaisestikkin ns tiukalla se kielien kiristys.että on se oma taiteenlajinsa.ne ei myöskään saa olla liian kireällä tai löysällä.mutta jos piano on kohtuu lähellä totuutta niin tuolla lienee saa sen aika lähelle totuutta.
2
ATK / Vs: Pianonviritys-appi
« Uusin viesti kirjoittanut zamppa63 Syyskuu 24, 2021, 16:26:43 ip »
Puolentoista metrin kumiremmiä (pari mieluusti; n.2-3 cm leveää, 3-5mm paksua) voi demppaamiseen käyttää; saa kumiliikkeistä jne... 8)
3
ATK / Vs: Pianonviritys-appi
« Uusin viesti kirjoittanut zamppa63 Syyskuu 24, 2021, 12:32:15 ip »
4
ATK / Pianonviritys-appi
« Uusin viesti kirjoittanut zamppa63 Syyskuu 24, 2021, 12:07:18 ip »
Kohtuullisen lähelle saattaa päästä kotipianonsa kanssa noilla: http://piano-tuner.org/  ++  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.entropytuner.app&hl=fi&gl=US 
5
Vihreeseen paskaan on varaa älypyöräteitä tehdään ja sun muuta paskaa vihreät ja demarit duunailee.Saisi persut jo jumalauta puuttua tuohon menoon Lahdessa.Lahdessa kaikki rahat pistetään paskaan mutta järkevistä kohteista tingitään.Sitä on viher demari touhu.Tulis jo jokin rutto ja poistaisi noi haitalliset puolueet lahden kartalta.


https://yle.fi/uutiset/3-12088743


Sivistyslautakunta saa eteensä esityksen, jonka mukaan muun muassa koulujen henkilöstöä ja päivähoitopaikkoja karsittaisiin.


Opetuksesta leikkaaminen johtaisi todennäköisesti myös ryhmäkokojen kasvattamiseen.

Päivitetty 7.9. 12:54

Lahden kouluihin ja päiväkoteihin kohdistuu ensi vuodelle kovat säästöpaineet. Taustalla on Lahden kaupungin pitkän tähtäimen suunnitelma, jolla pyritään tasapainottamaan taloutta.

Sivistystoimen pitäisi saada säästettyä vuonna 2022 kaikkiaan 6,2 miljoonaa euroa karsimalla kuluja ja lisäämällä tuloja.

Lahden sivistyslautakunnalle esitetään tiistaina 7. syyskuuta, että varhaiskasvatuksen määrärahasta leikattaisiin noin 1,7 miljoonaa euroa. Sen saavuttamiseksi pitäisi muun muassa vähentää päivähoitopaikkoja. Perusopetuksesta pitäisi leikata 2,5 miljoonaa euroa, ja keinona olisi pääasiassa henkilöstön karsiminen ja ryhmäkokojen kasvattaminen.

Kaupungin ensi vuoden budjetista päättää lopulta valtuusto.
6
Poliisin ja virkamiesten toiminnasta / KELA ELÄKE JA LÄÄKKEET
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Elokuu 31, 2021, 13:27:14 ip »
KELAn jokaisessa päätöksessä lukee että tutki onko mahdollista pienempään veroprosenttiin.Olen tutkinut asiaa ja palaan sitten siihen kun saan rahat jotenkin noihin lääkkeisiin.Että se asia pitää KELAN kanssa tutkia kuntoon ja onko tämä nyt Krista Kiurullakin tutkittavana mutta tuskimpa täällä järjenvaloa näkyy tai kuuluu mennään näillä.Lääkkeistä en luovu sähköstä voin luopuakkin mutta meinasin vielä taapertaa muutaman kymmenen vuotta täällä pallolla.Harmittaa vain että tää malli tulee kyllä todella kalliiksi.Sipilän hallitus tän säästön aloitti ja pakko tehdä näin että on varaa noihin lääkkeisiin.Ei varmaan koskaan suomessa aleta ajattelemaan järkevästi näitä asiota.Kun olis edes niitä pimeitä duuneja kun niitä valoisia duuneja ei vaan ole.kyllä tässä jotain voi tehdä tuskin ihan joka päivä on skarppina mutta joinain aikoina kyllä.suomi on kyllä persereikien luvattu maa.
Takuu eläke suunniteltiin siksi että saatiin porukka pois toimeentulotuki luukulta.ettei tarttis niitä lääkkeitä maksella sitoumuksella.
vai kuinka moni eläkeläinen on toimeentulotuki luukulla ja saisi lääkkeet.no veroprosentti leikillä sille luukulle pääsee ja saa lääkkeet mut sit lähtee kaiketi sähköt.insuliinejakin pitäisi saada jossain säilymään ja harkinnanvaraisena ei saa kaasujääkaappia.
Tällänen banaanivaltio tää suomi on. Kaiketi vihreää siirtymää.Ja pahempaa on tulossa.ei tarvita olla selvinnäkijä kun sen tyhmempikin näkee.tai jos et näe niin olet siellä valtionkin haluamassa oravanpyörässä ja sinulla ei ole aikaa näitä juttuja pohdiskella joka hallituksen tahtotila onkin.

Lisää aiheesta YLEn sivuilla.


https://areena.yle.fi/1-50926840
7
Yleinen keskustelu / ELÄKELÄISEN LÄÄKKEET
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Elokuu 21, 2021, 13:35:03 ip »
Tiedossahan on että eläkeläisten pitää arvioda mitä voi hankkia.
Joko ruoka lääkkeet tai muut kulut.
Lääkkeitähän ei aina ole varaa ostaa. No mietitäänpä. Toimeentulotuki luukulle kuuluu maksusitoumus apteekkiin.Niinpä pitää miettiä miten sille luukulle pääsee vaikke se mikään kovin mukava luukku olekkaan mutta joskus vain on pakko.
Kansalainenhan saa itse arvioda tulonsa jottein vain tule niitä veromätkyjä.
No tumasta toimeen.arvoidaanpa tulot hieman yläkanttiin ettei vain tule verohallinnolta mätkyjä.
Saat itse arvioda nämä.No sittenpä eläkkeestä lähteekin sitä veroa jolla yhteiskunta pyörii ja tulot tipahtivat niin alas että saat toimeentulotukea.
Siltä luukulta maksellaan Sinulle vuokrat sähköt lääkekulut ja vähäistä suuremmat terveyden huoltokulut.
Näin on maallinen taivaspaikka auennut. Veropidätyksiä menee ja ulosottohan ne sitten vie aikanaan kun palautuu joten ei vaaraa ylimääräissitä tuloista jotka vaarantaisivat toimeentulotuen että saat ne lääkkeet mihin Sinulla ei muuten olisi varaa.
No näin vähenee ulosotot (on syytä huolehtia että siellä on riittävästi ulosotossa ettei vain tule niitä elämää haittaavia tuloja) näin Sinä saat lääkkeet vuokrat ja ne elintärkeät lääkkeet toimeentulotuki luukulta kun ei niihin muuten ole suomessa hyvin vointivaltiossa varaa.
Ja ulosotto ottaa sitten aikanaan jos nyt oletkin arvionut ne tulosi väärin erehdyksessä ja siitä pitää sitten kelaan toimittaa todistus että et ole saanut sielä mitään ja näitä ei laskelmissa sitte huomioda.
503 euroa jääkin sitten kuukaudessa rahea ja muut hoitaa sitten kela ja näin voit selviytyä hengissä tässä hyvin vointi valtiossa.
Valtion pitäisi ehtottomasti peruseläkeläiselle antaa se lääkesitoumus jotta eläkeläisiläkin olisi ilman jippoiluita varaa näihin lääkkeisiin.

Mukanaa vuoden jatkoa jokaiselle hyvin vointivaltion jäsenelle.

8
Myydään HUOM! Viestin aloittaja voi vastata ketjuun.Muuten YV:lla kyselyt . / laatu hifiä kaupan
« Uusin viesti kirjoittanut jerrij Elokuu 08, 2021, 15:47:19 ip »
Laatu hifiä kaupan
Behringer trurth b2031ab aktiivikauitin pari vähällä käytöllä olleet
zachry:n subbari kotelo itse tehty 4tuuman refleksiputkella
vahvistin 150wattia
Rotel rsp-980 esivahvistin,mukaan rca-toslink muunnin
eli valokuitu kaapelista rca:ksi muunnin
Roteliin toimiva yleiskaukosäädin mukaan ja sen ohjeet
ainoastaan nouto painojen takia
kaiutin jalat kuuluu mukaan
laatu johdot mukaan
hintaa yhteensä 250euroa
sijainti Jyväskylä
YV toimii
kuvia saa kysymällä
9
Viheraho / Miten näille kiusaajille saisi apua kun yhteiskunta ei näitä auta
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Elokuu 02, 2021, 09:27:47 ap »
Minusta tämä on surullista että apua ei yhteiskunnassamme saa.
Nämä nyt säätää lehtiä näitä vituttaa joskus pieni pilkahdus on näillä että olisi toivoa paremmasta mutta sitten mitä luultavimmin yhteiskunta näidenkin päätä potkii.
Mitä mielestänne pitäisi tehdä että näillä olisi parempi olla`?PYYDÄN ANTEEKSI

12.3.2008 23:00

Olen siis se Mi**o Ha****mo, joka on terrorisoinut tätä sivua viimeiset kuukaudet tappouhkauksilla ja vastaavilla.
Koin äskettäin eräänlaisen heräämisen ja halun tulla paremmaksi ihmiseksi ja haluan heti ensimmäiseksi pyytää anteeksi kaikilta viesteistä, joita olen kirjoittanut.

Syy, miksi olen uhannut ihmisten henkeä, haukkunut paskiaisiksi jne on, että olen epätoivoisesti kaivannut huomiota kurjan elämäntilanteeni takia.
Tämä nyt ei varmaan tullut kovin suurena yllätyksenä kenellekään, mutta minä olen luonteeltani aika ”nörttimäinen” ja syrjäänvetäytyvä, minulla ei ole kavereita, puhumattakaan tyttöystävästä, ja sen takia olen ollut hyvin stressaantunut, ja purkanut sitten tuntojani täällä. Toivottavasti ymmärrätte.

Tajuan nyt kuitenkin, että elämässä on muutakin kuin ihmisten ärsyttäminen, ja aion tästä lähtien keskittyä täysillä kavereiden (ja tyttöystävän) hankkimiseen, joten täällä en tule enää pyörimään. Hyviä jatkoja kaikille!
10
Elektroniikka / Vs: Dvb-t2
« Uusin viesti kirjoittanut Viheraho Heinäkuu 16, 2021, 09:57:19 ap »
Elikkä juu, t2 taajuuksilla signaalit semmosta -60db,
Mutta laatu seilaa ajoittain... Välillä ok, antennista suoraa mitattu. Mistä voi johtua, ilmeisesti signaali heijastumaa, puitakaan ei lähellä antennia (pelto).
Onkohan t2:lle kehitelty omaa antennia, mikä ei niin herkkä?
Voiko kaukana n. 10-15km olevat tuuli myllyt tehdä omia ongelmiaan? Mylly puisto suunnilleen  kulku reitillä, en tarkkaan ole tutkinut asiaa.

Se ei ole taajuus vaan modulaatiomuoto.Se on aivan sama mitä antennia sä käytät sieltä tulee kaikki nämä läpi ihan samalla tavalla kuin analoginenkin signaali.Taajuudesta nämä on kiinni.Eli niistä Mhz taajuuksista.
Veikkaisin että antenninpaikkasi on huono vaihda paikkaa.Helpoiten näkisit sen spectrillä mikä siellä mättää?
liikkuvat kohteet junat tuulimyllyt voivat tehdä heijasteita mutta sekin selviäisi vain mittailemalla.
voi thommata kapeakeilaisemman antennin hyvällä etutakasuhteella ja ehkä vielä vahvistusta mastovahvarilla mutta suositeltavaa olisi että olisi niitä mittalaitteita että näkis mitä siellä oikeasti tapahtuu.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10