Viheraho.info

Yleinen keskustelu => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Viheraho - Maaliskuu 15, 2021, 18:53:02 ip

Otsikko: Astra Zenecan alamäki syvenee Tämänhän tiesi ei tätä tarvitse enää toitottaa
Kirjoitti: Viheraho - Maaliskuu 15, 2021, 18:53:02 ip
Astra Zenecan alamäki syvenee – Euroopan suurimmat maat Italia, Saksa ja Ranska ilmoittivat keskeyttävänsä rokotteiden jakelun
Miksi näitä keskeytellään kun sehän on turvallinen?

https://yle.fi/uutiset/3-11838674 (https://yle.fi/uutiset/3-11838674)

Nämä uudet rokotteet on alamäki ihmiselle.Näihin ei kannata kajota.
Mielestäni Sputnik Putinin tuote on ainut mitä voisi ajatella ottavansa.
Jos Sputnikkia tulee niin sen voin ottaa mutta ongelma on että mistä tiedän saavani sputkinnikkia kun tuo THL ei ole luotettava missään muodossa.
Pitäisi päästä suoraan venäjältä se saamaan.

Italia, Ranska ja Saksa liittyivät tänään Astra Zenecan koronarokotteen käytön keskeyttäneiden maiden joukkoon.

Ranskan presidentin Emmanuel Macronin mukaan syynä on varotoimenpide. Tilannetta arvioidaan uudelleen Euroopan lääkeviraston EMAn turvallisuusarvion jälkeen. Myös Italian lääkeviranomainen AIFA ilmoitti, että kyseessä on väliaikainen varotoimenpide ja että Italia seuraa EMA:n päätöksiä asiassa.

Esimerkiksi Saksassa viranomaiset suosittelivat käytön keskeyttämistä rokotetuilla raportoitujen veritulppatapausten takia.

Useat Euroopan maat ovat keskeyttäneet Astra Zenecan koronarokotteen käytön. Esimerkiksi Irlannissa, Hollannissa, Tanskassa, Norjassa ja Islannissa rokotteen käyttö on keskeytetty kokonaan tai lopetettu nykyisen rokote-erän käyttö.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta kerrotaan Ylelle, ettei Suomen tilanne ole muuttunut Astra Zenecan koronarokotteen suhteen. Perjantaina uutisoitiin, että rokoteohjelma voi jatkua Suomessa ennallaan.

EMAn tietojen mukaan maaliskuun 10. päivään mennessä on raportoitu 30 veritulppatapausta noin 5 miljoonan Astra Zenecan rokotteen saaneen joukossa Euroopan talousalueella. EMAn mukaan tiedot kattavat 30 EU-maata, kertoo uutistoimisto Reuters.

Astra Zeneca ja Maailman terveysjärjestö WHO ovat vakuuttaneet, että rokote on turvallinen.