Viheraho.info
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Kesäkuu 18, 2019, 17:39:01 pm

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
HALUATKO EDULLISESTI LAATUA?
HALPAREGAS PALVELEE http://www.halparengas.fi/
95131 viestiä 11158 aihetta kirjoittanut 2332 jäsentä
Uusin jäsen: jaska112
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy

Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

+  Viheraho.info
|-+  Yleinen keskustelu
| |-+  Ilmaiset Eväät Ja Lounaat
| | |-+  HK:n Sinisen luoja kuoli
« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: HK:n Sinisen luoja kuoli  (Luettu 3488 kertaa)
cpukamu
Vieras
« : Kesäkuu 29, 2011, 22:21:40 pm »

Urho "Urkki" Hirvosen muistoa kunnioittaen.

Kun Hirvonen jäi eläkkeelle 1993, Sinisessä oli lihaa rapeasti alle 60 prosenttia, ja rasvapitoisuutta oli laskettu ajan hengen mukaisesti 18 prosenttiin. Tänään tuoteseloste kertoo lihapitoisuudeksi 43 prosenttia. Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita on yhteensä 54 prosenttia. Rasvaprosentti on edelleen 18.

Makua Sininen saa klassisista mausteista: inkivääristä, korianterista, musta- ja valkopippurista sekä paprikasta.

 Haluan etsintäkuuluttaa jotakuta joka olisi maistanut tuota 60% HK Blöötä että onko maussa eroja ja jos jollakulla
olisi pakastimen pohjalla vielä -93 vuosikertaa sopiskos pienet maisteluhetkoset.
 Ainakin itse muistelen makkaran maistuneen lapsena paremmalle vai noinko se vanhuus alkaa ensin makuhermoista
vai onko syynä alentunut lihaptoisuus prosentti, HK blöötä en ole syönyt muistaakseni 1994-2001 raakana taikka vain
uunissa lämmitettynä. Makkarakeitossa makkaran maulla ei ole niin väliä kun siihen tulee nakaeltua makkaran sekaan
natriumglutomaattia siis tuota arominvahvenninta.
tallennettu
Dingo
Jr. Member
**
Viestejä: 146


« Vastaus #1 : Heinäkuu 24, 2011, 05:41:01 am »

Pakastimen pohjalla kohta 20 vuotta vanhaa makkaraa? Herätys.
tallennettu
cpukamu
Vieras
« Vastaus #2 : Heinäkuu 24, 2011, 14:38:51 pm »

 Asiakkaiden piristykseksi saisi HK-ruokatalo valmistaa jouluksi ja juhannukseksi erän joka on valmistettu vuoden 1992
reseptillä ja näin saisi vanhempikin väki herkistyä nuoruusvuosien lenkkimakkara makunautinnolle.
 Ja voisihan tuota sitten hamstrata omiin varastoihin että riittää lihaisampaa saunamakkaraa koko vuodeksi.
tallennettu
Fullflavor
Hero Member
*****
Viestejä: 2781



« Vastaus #3 : Heinäkuu 24, 2011, 18:12:43 pm »

Sulla on vähän väärää tietoa jos sanot HK:n sinistä lihaisammaksi, jauhoa se on päästä loppuun melkeinpä.
tallennettu
Sivuja: [1] Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!