Viheraho.info
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Syyskuu 16, 2019, 00:56:31 am

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
HALUATKO EDULLISESTI LAATUA?
HALPAREGAS PALVELEE http://www.halparengas.fi/
95278 viestiä 11169 aihetta kirjoittanut 2347 jäsentä
Uusin jäsen: smy
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy

Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

+  Viheraho.info
|-+  Energiantuotanto
| |-+  Ydinvoima, säteily Ydinvoiman riskit.
| | |-+  TVO TURVALAITTEET os1.
« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6 Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: TVO TURVALAITTEET os1.  (Luettu 22843 kertaa)
Zäp
Sr. Member
***
Viestejä: 588


« Vastaus #7 : Tammikuu 20, 2011, 13:56:57 pm »

Olen ehkä kysynyt tätä aikaisemminkin, mutta kirjoitatko Arto scifiä taiteilijanimellä "Risto Isomäki"?
tallennettu
atomiritari
Newbie
*
Viestejä: 12


isovehkeinen tyhjäpää absolutisti


« Vastaus #8 : Tammikuu 21, 2011, 11:25:56 am »

TVO perustikin saarensa lounaiskulmaan oman tyttökauppansa "kutumatalikon" pyöröhirsisen turvekattoisen "onnelansa". Varsin pian paikka tulee kuuluisaksi kortonkien tukkimista viemäreissään ja mm. pakettiautolla tuoduistaan päivittäisviinan annoksistaan.

Tekisikö mielesi shoppailemaan? Vai eikö äiti päästä? Hymyilee leveästi
tallennettu
TV:stä tuttu Arto
Hero Member
*****
Viestejä: 1633


SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.


« Vastaus #9 : Tammikuu 21, 2011, 13:24:30 pm »

Generaattorin mg. TVO friik os.4.

Nyt päästään sitten yleisön pyynnöstä varsinaiseen asiaan. TVO:n ASEA:lta ostamien laitteistojensa varsinainen kompastuskivi on juuri vanhentuneen, kuluvan hienomekaanisten laitteistojensa poistuminen kaikkialta käytöstä. Ne on korvattu sivistyneissä voimaloissa staattisilla elektronisilla aikapäiviä sitten. Vaan ei toki menneisyyden vangitsemassa TVO:ssa. Jo relekoestusjutuissani kerroin miten TVO:lla on ollut systemaattisesti k a i k k i kaikkein keskeisimmät ydinlaitteistonsa suojasysteemit yksinkertaisina! Kuulitte oikein. Monissa kojeistoissaan TVO:lla on toki A, B, C, D- subien 4- kertainen varmistus lumeeksi. Mutta EI toki kaikkein keskeisimmissään! Tiedän nämä koska niitä olen vuosikymmenet omin opein ja käsini huoltanut. Valitettavan vähän aiheesta on olut valokuvattua dokumentaatiota. Mutta ehkä viimein sekin onnistuu. Mene ja tiedä?

TVO:n ydinvoimalassa on vain ja ainoastaan 1kpl generaattori, turbiinilaitteistot. Toisin kun esim. Loviisassa 2kpl/ laitos. Sen lisäksi, että riskit näin moninkertaistuvat saadaan tällä TVO:n hasardilla myös laajasti kaikki muukin ydinlaitteisto yhden ainokaisen korttinsa varaan hengenvaaralliseksi. Koska TVO:lla on vain 1kpl generaattori, on siinä myös kaikki muut oheiskojeistot hengenvaarallisesti yksinkertaisia ja totaalin varmistamattomia. Ainoa asia mikä on viidesti varjeltuna on ydinalan tyyliin työorjien pakot vaieta näistä huutavista megariskeistä. Siksi jälleen kerran voin esitellä maailman ensi- iltaan TVO:n generaattorin magnetointilaitteiston elintärkeän n. "helipot säätölaitteen". Aitona, uniikkina ja tuskaisen livenä! Mikä tuskin tulee yllätyksenä 100 % menneenajan kuuluvana mekaanisena? Pölynsä keskellä ja säteilyn ioninaatioiden silpomana tästäkin koneesta osia on useasti jouduttu vaihtamaan. Muta mitä sen on väliä, koska IAEA ja SUPO pitävät asiat julkisuudelta tarkassa sensuurissaan. Mutta hetimmiten kuva laitteesta:
http://kuvaton.com/k/507.jpg


Oikealla reunalla näette erittäin ohuesta kanthal vastuslangasta kootut kaksi potentiometriä. Niillä säädetään akselia vääntäen koko voimalan keskeisin generaattorin magnetointi. Toisinaan mekaaninen kontaktin laahain saa likaa, lanka kenties katkeaa ja hallitsemattomasti ryntäävä generaattori rynnistää ulvoen ylikierroksille. Jos ei nyt välttämättä ihan Tshernoksi. Niin ainakin "jännää" tekemään niin valvomon orjille, kuin katkoessaan kymmenien maamme prosessien paperirainoja yms.. Saattaen 17 sairaalan sydänkeuhkokoneessa olevat välittömään hengenvaaraan sähkäverkkostoistamme irtoamisista tehoheiluntoineen. Mutta mitäs turhista tuumaa TVO. Joka ei näistä toistuvista ongelmistaan pätkää välitä.

 Niin vaan lähti TVO:n viimeisimmistä seisokeista pyyntö lähettää tuhansien arvoinen maailman viimeinen mekaaninen helipot potikka jostain Ruotsin romuttamoista pikapikana maahamme. Jossa alas rusikoitu ydinkirnu jätti -10 % energiavajeet roikkumaan. Toki laitteessa on paljon muutakin kestämätöntä. Mustista potikoista kuvassamme akselia pitkin vasemmalle. Huomaamme reitillä lukuisia mekaanisia rajakytkimiä laahaamassa kalibroitavia säätöalgoritmiensa herkkää herkempiä rajakytkimiään. 3mm kiristysruuvi toki löystyy ja TAAS mennään kuin kuuraketilla. Niin tai ehkä D- rakennukseen öksyilee illan hämystä pikkuinen peltohiiri. Joka nakertaa kuvan Haniwelin mikrokytkimet palasiksi. Tärinät voimalassa toki löystyttävät miten sattuu typerästi varmistamattomat sokeripalojen ruuvit, mutta kuka uskaltaa kyseenalaistaa? Ehkä pari säteilyn ionisoimaa plutoniumista kuumaa hiukkasta tekee tuhoisat tapansa kyhäelmässä. . . Noo kuka näistä välittää. Pääasia on sumuttaa kansalle, kaikki toimii ja ON vähintään 4- kertaa varmistettua. Näinhän siis EI toden totta ole! Sen me TVO:n syvän sisäpiiriläiset toki olemme aina tienneet todeksi. Mutta kerropa se lehdistölle? Silloin ydinturvassa räjähdetään kostanenkeleineen poliisitoimiin! Vaan lisää kuvia säätäjää ohjaavasta sodanaikaiseen tekniikkastaan.  Perustuen kuluvalle hiiliharjaiseen tasavirtamoottorikäyttöön. Siinäpä sielukas, epävakauden huipun PI- säätäjä livenä:
http://kuvaton.com/k/5tQ.jpg


Ei tarvita kuin tippa rikkonaiselta, säteilyn syömältä notkuvalta D- rakennuksen kattopapereilta vettä tällaisiin 100 % varmistamattomiin kojeistoihin. Siihen räjähtää illuusiot ydinalan erinomaisuuksista. On erityisen arvokasta silti huomata, näistä jatkuvista TVO:n ja ydinalan hasardeista sentään uskaltaa ään i hiljaisuuksien YDIN- kuiluista faktojaan julkaista. Siitä huolimatta, miten kimppuunsa näistä kiistattomista dokumentaatioistaan saa sisäministeriön satapäiset leijonana ärjyvät viranomaisten moraalittomat aiheesta m i t ä ä n tietämättömät armeijakunnat. Lehdistöt, TV, radio vaikenee kun hiiri lapasessa, mutta minä se vaan IAEA:n piikkinä lihassa jaksan dokumentoida faktoja kansan tajuttavaksi.
tallennettu

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .
perse-erkki
Full Member
****
Viestejä: 1285« Vastaus #10 : Tammikuu 21, 2011, 13:33:57 pm »

Laitosyksiköt Olkiluoto 1 ja Olkiluoto 2 voidaan jakaa kolmeen rakennuskokonaisuuteen, reaktorirakennus, turpiinirakennus ja tuki- sekä apurakennukset.

Kummankin laitosyksikön korkein rakennus on reaktorirakennus, jonka sisällä on reaktorin suojarakennus. Suojarakennuksen sisällä on itse reaktori.

Turpiinirakennuksen tärkeimmät komponentit ovat korkeapaineturpiini ja neljä matalapaineturpiinia sekä generaattori ja lauhdutin.

Reaktori- ja turpiinirakennuksen lisäksi laitosyksiköiden rakennuksissa on tilat muun muassa valvomolle ja jätteiden käsittelylle. Olkiluoto 1:llä on myös laitosyksiköiden yhteinen laboratorio.


Sinä siis olet ollut tuolla töissä ja selvität asioista ihan niin kuin niistä ei kukaan saisi tietää.
tallennettu

En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.
TV:stä tuttu Arto
Hero Member
*****
Viestejä: 1633


SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.


« Vastaus #11 : Tammikuu 21, 2011, 13:48:19 pm »

Sinä siis olet ollut tuolla töissä ja selvität asioista . . . .

Niin. . .?

Tosiaan niin tulee tehtyä. Ihan yksinkertaisesti siitä syystä kun teistä muista ydinkiimakalleistanne ei näköjään siihen ole olut kykyä saati uppoista uskallusta!  

Ja tällainenkö ottaa sitten ohraisesti otraimeen?

Eikun hei nää SUPO:nne väkisin väännellyt vastisjuttunne alkaa olla siis N I I I N paniikistanne, JOTTA! Järkyttynyt

tallennettu

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .
perse-erkki
Full Member
****
Viestejä: 1285« Vastaus #12 : Tammikuu 21, 2011, 13:56:42 pm »

Niin. . .?

Tosiaan niin tulee tehtyä. Ihan yksinkertaisesti siitä syystä kun teistä muista ydinkiimakalleistanne ei näköjään siihen ole olut kykyä saati uppoista uskallusta!  Mitä uskallusta tuo vaatii, kun tietoa laitoksesta löytyy tuolta?

http://www.tvo.fi/www/page/voimalaitos/

Ja miksi tuo sinun "yber-tärkeä" laitteesi ei ole ktkettynä mihinkään?
tallennettu

En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.
TV:stä tuttu Arto
Hero Member
*****
Viestejä: 1633


SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.


« Vastaus #13 : Tammikuu 21, 2011, 14:11:56 pm »


Mitä uskallusta tuo vaatii, kun tietoa laitoksesta löytyy tuolta?

Ja miksi tuo sinun "yber-tärkeä" laitteesi ei ole ktkettynä mihinkään?

- Tieto löytyy kyllä v a i n  sieltä mistä minä sitä milloinkin suostun antamaan .. Kuten h y v i n  olemme tietoisia! TVO:n toimitusjohtaja Pertti Simola lähetti maamme k a i k i l l e  ydinorjille kirjalliaset uhkaukaasinsa joulukuussa 2007:"Kukaan MUU maamme tuhansista ydinosaajista k u i n  Arto. EI SAA uhkaukaasien saattelemana keskustella julkisuuteen m i s t ä ä n  ydinvoimaan liityvistä asioista, näkemisistään tai ylipäätään sanaakaan ydinteolisuutemme kriisitilasta!"

- Saattaa tulla ihan s u u r e n a k i n yllärinä lahopäisimmille miliiseille?. . . Mutta ihan v a a n  turvallisuuden nimissä tuollaisia luokkaa 1000MW säteilyhirviöitämme täällä TVO:ssa huoltaessamme. Meilä On ihan erilliset turvamääräykset! Jos ei tuota tuskaa turnipsiin, niin voin jopa paljastaa, esim. täyshuoltoon hommatut laitteistot . . .Juu'U ihan oikeasti lakisääteisesti ON erotettava muusta voimalaverkostostaan. Metodeina esim. relekoestuksissa TVO:lla voi olla ASEA irrotushanska. Esim. Strömbergin relekoestuksissa koneikko irrotetaan kannastaan ja kannetaan kauas siihen omaan pyörällä kulkevaan koepenkkiinsä.. . No helmiä sikanioskoille, jos kaltaisellesi tusinapassipoliiseille enempää painattaisin.

Ota kuule tutuntuhtia takavarikomaanne huumetta ja elä illuusioissasi silmät laajenneina, nutriaisena SUPO palkkarenkinä! Pusu
tallennettu

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6 Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!