Viheraho.info
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Syyskuu 17, 2019, 17:23:18 pm

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
HALUATKO EDULLISESTI LAATUA?
HALPAREGAS PALVELEE http://www.halparengas.fi/
95280 viestiä 11170 aihetta kirjoittanut 2347 jäsentä
Uusin jäsen: smy
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy

Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

+  Viheraho.info
|-+  Energiantuotanto
| |-+  Ydinvoima, säteily Ydinvoiman riskit.
| | |-+  TVO TURVALAITTEET os1.
« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2 3 ... 6 Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: TVO TURVALAITTEET os1.  (Luettu 22853 kertaa)
TV:stä tuttu Arto
Hero Member
*****
Viestejä: 1633


SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.


« : Tammikuu 20, 2011, 12:32:44 pm »

TVO TURVALAITTEET os1.

Tulemme OL-1 laitoksen konttoriosaan. Oikealta portaat ylös toiseen kerrokseen. Heti jyrkkä mutka kaartaen vasemmalle. Sieltä löydämme rakennuksen Vk- keskuksen, jonne lisäkseni ei olekaan TVO:n orjilla asiaa kuin puolisen tusinalla. No millaisia laitteistoja siellä sitten on? Yksinäinen lasittomaan bunkkeriinsa, lasittuneeseen poissaolokatseeseensa eristäytynyt Securitas- vartija löytyy puolikaariensa keskustuoliltaan.  Tekee siellä unettavan ylipitkiä laittomia 12h työvuorojaan putkeen kuukaudesta toiseen.

Osa turhautuneista vartijoista esim. keskittyy anabolisista steroideista kuuluun kehonrakennukseen. Aivojahan EI tunnetusti tällaisissa lähinnä POLIISI- toimissa tarvita. Ajattelukyky on aina TVO:lla silkka rasite. Jotkut ratkaisevat dilemman kunnon SUPO- tyyliin. Pumpaten kehonsa täyteen ties mitä "aineita". Paljon kulkee juttuja mm. Venäjältä salakuljetettavista anabolisista yms.. Näillä kehon kulttuuria palvovassa sotaydinkulttuureissa voi näppärästi polttaa aivonsa pellolle. Ja TVO:n johto kiittää auliisti tästä "uhrautuvuudesta". Ryyppääminen juhlapöytiensä alle harvase ilta ydinfirman piikkkiin puolestaan on erityisestin yhtiön johdon vaalima peruskivijalka. Ruotsissa ilmiö pääsi oikein kullattuihin julkisraameihin. Suomesa lehdet ei uskaltautuneet tällaisiin. TVO perustikin saarensa lounaiskulmaan oman tyttökauppansa "kutumatalikon" pyöröhirsisen turvekattoisen "onnelansa". Varsin pian paikka tulee kuuluisaksi kortonkien tukkimista viemäreissään ja mm. pakettiautolla tuoduistaan päivittäisviinan annoksistaan.

 Kuitenkin vartiokeskuksen tällä kertaa täyttää kehonrakentajien mikroaaltouunista leijuva tuttu, hirveän hajuinen turska-aterian katku.  Vartijan tehtävänään on valvoa kerroksittain kattoon asti puolikaareen ladotuista värimonitoreistaan. Kaikkia satoja TVO:n seutuvilla olevia käsin ja osin automaattisestikin ohjattavia valvontakameroitaan. Zuumailla josko olisi tullut uusia hehkeitä, vetäviä kesäharjoittelijatyttöjä. Tai kenties päästäkseen alueelle pesiytyvään poliisin TVO:n erikoisalueilleen suojaamiin kansainvälisiin huumekauppiaiden osingonjaoille kamerakontakteistaan.

 Yhtä kaikki kameroita ohjataan mm. tilaisin menneisyyksien laitteistoin. Sanomatta selvää, ettei näistä 70-luivun ajan syömistä matriiseista ole kuin rikkoutumaan alinomaa. Koska tekniikka on ajat sitten kaikkialta oikeista laitoksista hyllytettyä. Varaosiesa saanti luonnollisesti mahdottomuus. Mutta TVO tapansa mukaan paskat välittää siitä toteutuuko vartiointi puolitehoilla. Tai tuskin lainkaan. Mutta livenä siis näistä keskustellaan:
http://kuvaton.com/k/51Q.jpg


Kuvien ottaminen on todella riskaabelia, mutta. Kyseisillä materiaaleilla tiedän olevan "pian" enemmän kuin kovaa kysyntää. Katsotaanpa tarkemmin, siis mitä ihmettä?
http://kuvaton.com/k/51A.jpg


Yhtäkkiä kuuluu VK:ssa raastavat yleishälytykset! Paloautoja ja ambulansseja mataa monitoreihin OL-1 laitoksen piha turpeaksi. Vartija hätääntyy silmin nähden. Tuskaisesti tajuan jälleen kerran työkaverini, ehkä useapi on jäänyt ydinsäteilyn kuolettavan ikituhon alle. Alan tuntea oloni vellovan epävarmaksi altani palavassa ydinvoimalassa. Kokoan kiirehtimättä kamerani vähin äänin. Kimpsuni ja kimpsuni laukkuun. Törkkään morot hikihelmehtivälle vartijalle. Huiskaisten keskiaikaiseen tekniikkaansa perustuvaan ovenpielen moottoroituun magneettilukulaitteeseen mg- korttini. Josta vielä kuvaa lopuksi:
http://kuvaton.com/k/51W.jpg


PS. Iso osa  TVO:n laitteistoista perustuvat hienomekaanisiin mureneviin, likastuviin ja epävarmentuviin ratkaisuihin. Yhtään ei haittaa vaikkei niihin osia ole saanut vuosikymmeniin. Koska ainahan voi vaatia hätäsuojakeinokseen työorjiltaan salassapitovaateita sisäministeriön SUPO- gankstoilta. Tai voi vain polkea työväkeään silmittömällä poliisiväkivallaallaan kunnon IAEA- tyyliin vaikenemaan kaikesta kokemastaan lahjotun, kiristetyn lehdistön vaientaen.
tallennettu

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .
perse-erkki
Full Member
****
Viestejä: 1285« Vastaus #1 : Tammikuu 20, 2011, 12:37:11 pm »

TVO TURVALAITTEET os1.

Tulemme OL-1 laitoksen konttoriosaan. Oikealta portaat ylös toiseen kerrokseen. Heti jyrkkä mutka kaartaen vasemmalle. Sieltä löydämme rakennuksen Vk- keskuksen, jonne lisäkseni ei olekaan TVO:n orjilla asiaa kuin puolisen tusinalla. No millaisia laitteistoja siellä sitten on? Yksinäinen lasittomaan bunkkeriinsa, lasittuneeseen poissaolokatseeseensa eristäytynyt Securitas- vartija löytyy puolikaariensa keskustuoliltaan.  Tekee siellä unettavan ylipitkiä laittomia 12h työvuorojaan putkeen kuukaudesta toiseen.Ota nyt edes se päivämäärä pois siitä kamerasta, kun käyt kuvaamassa siellä sun vesivoimalassa.
tallennettu

En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.
TV:stä tuttu Arto
Hero Member
*****
Viestejä: 1633


SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.


« Vastaus #2 : Tammikuu 20, 2011, 12:47:24 pm »

Ota nyt edes se päivämäärä pois siitä kamerasta.

Juu päivämäärät t o k i saa olla. Koska JUURI kuvaamalla kuvaa kuvasta kuvaan- systeemeilläni  t i e t e n  varmistan, ettei alukuperäisiä jäljitystietoja kulje mukana
tallennettu

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .
perse-erkki
Full Member
****
Viestejä: 1285« Vastaus #3 : Tammikuu 20, 2011, 12:50:17 pm »

Niin, niin.
Tänäänhän nuo kuvat on otettu. Tosin ei OL-1 laitokselta.
Noita samoja johtonippuja esittelet niissä videoissa, kun esittelet sitä lappolaitosta.
tallennettu

En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.
Rintintin
Newbie
*
Viestejä: 1


« Vastaus #4 : Tammikuu 20, 2011, 13:10:12 pm »

Ei Artsilla ole ollut kulkulupaakaan TVO:lle moneen vuoteen.  Saatikka, että kävis laitoksella kuvaamassa.
tallennettu
TV:stä tuttu Arto
Hero Member
*****
Viestejä: 1633


SäteilyIONI eroosiotaivaita by TVO/Forttum.


« Vastaus #5 : Tammikuu 20, 2011, 13:37:45 pm »

Saatikka, että kävis laitoksella kuvaamassa.

Kerrataanpas nyt v i e l ä  kerran, että SUPO:n LSD trippiläisetkin pääsee inessiiviin!

- TVO:lla on A I N A ollut mitä ankarin kuvauskielto kaikialla! De facto!!
___________________________________-

- TVO:lla otettiin, oteTAAN kyllä, jopa a h k e r a s t i k i n kuvia ja tehtiin näyttäviä kuvausarkistointeja laajasti. Aina toisinaan näistä joku saattoi kärähtääkkin. Mutta sitä kahta innokkaammin sitä tehtiin! Ja mikäs sitä tehdessä, kun TVO:lla oli koko ajan ihan sitä varten oma "kuvauskerhonsa" omiin laboratorioihinsa ja pimeähuoneisinsa asti.  Virnistää Esim. keskuskonttorin alakerrassa oli näistä yksi.

- Eli kattavia kuvausmahtiarkistoja on nyt maassamme sitten aiheesta pilvin pimein! Pitää vaan olla "suhteita," osaavuutta  ja kykyjä muuntaa nämä AARTEET laajalle kansalle näkyviksi datoiksi. Ja tässä nimenomaan meikä on a i n a  ollut ylittämätön.
___________________________

- Miten materiaaliani sitten tuotan, kartoitan suhteillani ujutan nettinäyttöön, EI puolestaan kuulu SUPO- paskalakeille ensinkään. Olen alusta asti k o r o s t a n u t, että materiaalissani on tehty k a i k k i  keskeinen, ettei sen alkulähteet i k i n ä paljastu!

Olen luvannut tämän kontaktilinjoilleni yms. enkä todellakaan paljastaakseni!

- Mutta SUPO-seepioille on TIETYSTI kaarikauhua nähdä AITOA sensaatiomaista TVO:n keskeistä ydinsalaisuutta. Varsin tylkkiä paikka toki 200kpl ylipalkkaisille SUPO- oksetteillenne. Koska VARSIN tiedätte, ettei arkistointeihini. Ettekä muihinkaan ulkomaan tietolähteisiini ETTE ole kyenneet osumaan kertaakaan! Niin paljon on 2rönsytty" ettei katkea ahkerallakaan vakoiluilla tiedostokantani kaikki laajat varmistetut oksastukset!

. . . ..No joo YKSI osuma SUPO- sokeillenne tuli, kun katkaisitte hyvin toimineen TEM Jorma Aurelan ja minun taannoisen valtioneuvoston avoimet ovet sopparimme.(
Mutta Se  SUPO:nne suorittama kaksoistuhopoltto on kyllä yksittäinen tapaus. Me Jorkken kanssa emme ihan o i k e a s t i  voineet kuvitella SUPO- karhuryhmäläistenne hyökkäävään polttopulloinenne ja tuhokirveinenne 200kpl palokeskukset paskaksi lyömisiinne. Mutta NYTTEMMIN toki tiedän kuinka RAIVOHULLUJA SUPO osaa esittää.
Ja n y t arkistointini kestää vaikka koko Suomenkin ydinaseinenne suoritetut poltonne! !! Ei katoa arkistoinnit multa edes noin. . . !________________________________________
tallennettu

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&newsgroup=sfnet.keskustelu.energia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .
perse-erkki
Full Member
****
Viestejä: 1285« Vastaus #6 : Tammikuu 20, 2011, 13:51:02 pm »

TVO TURVALAITTEET os1.

Kuvien ottaminen on todella riskaabelia, mutta. Kyseisillä materiaaleilla tiedän olevan "pian" enemmän kuin kovaa kysyntää. Katsotaanpa tarkemmin, siis mitä ihmettä?

Tässä sanot ottaneesi kuvat itse.


Yhtäkkiä kuuluu VK:ssa raastavat yleishälytykset! Paloautoja ja ambulansseja mataa monitoreihin OL-1 laitoksen piha turpeaksi. Vartija hätääntyy silmin nähden. Tuskaisesti tajuan jälleen kerran työkaverini, ehkä useapi on jäänyt ydinsäteilyn kuolettavan ikituhon alle. Alan tuntea oloni vellovan epävarmaksi altani palavassa ydinvoimalassa. Kokoan kiirehtimättä kamerani vähin äänin. Kimpsuni ja kimpsuni laukkuun. Törkkään morot hikihelmehtivälle vartijalle. Huiskaisten keskiaikaiseen tekniikkaansa perustuvaan ovenpielen moottoroituun magneettilukulaitteeseen mg- korttini. Josta vielä kuvaa lopuksi:

Tässä väität Olkiluodossa tapahtuneen jonkin suuremman onnettomuuden.
Sekä edelleen omaavasi kulkuluvan laitokseen.
Voisitko nyt oikeasti vastata kysymyksiin koskien väitteitäsi?
tallennettu

En tiedä kuinka kolmas maailmansota käydään, mutta neljäs käydään kivillä ja kepeillä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6 Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!