Urho "Urkki" Hirvosen muistoa kunnioittaen.
Kun Hirvonen jäi eläkkeelle 1993, Sinisessä oli lihaa rapeasti alle 60 prosenttia, ja rasvapitoisuutta oli laskettu ajan hengen mukaisesti 18 prosenttiin. Tänään tuoteseloste kertoo lihapitoisuudeksi 43 prosenttia. Lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita on yhteensä 54 prosenttia. Rasvaprosentti on edelleen 18.
Makua Sininen saa klassisista mausteista: inkivääristä, korianterista, musta- ja valkopippurista sekä paprikasta.
Haluan etsintäkuuluttaa jotakuta joka olisi maistanut tuota 60% HK Blöötä että onko maussa eroja ja jos jollakulla
olisi pakastimen pohjalla vielä -93 vuosikertaa sopiskos pienet maisteluhetkoset.
Ainakin itse muistelen makkaran maistuneen lapsena paremmalle vai noinko se vanhuus alkaa ensin makuhermoista
vai onko syynä alentunut lihaptoisuus prosentti, HK blöötä en ole syönyt muistaakseni 1994-2001 raakana taikka vain
uunissa lämmitettynä. Makkarakeitossa makkaran maulla ei ole niin väliä kun siihen tulee nakaeltua makkaran sekaan
natriumglutomaattia siis tuota arominvahvenninta.