Kokoomus vie Suomen turmioon

<< < (3/4) > >>

Viheraho:
http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2003291


Katainen ja Vanhanen Bilderberg-kokouksessa!
Kirjoittanut: Uutiset vaikenee 2009 15.05.2009 - 21:58

14-17.5.2009 Bilderberg kokous Ateenassa, Kreikassa.

Suomesta ainakin Katainen ja Vanhanen siellä.

Suomi media ei kerro asiasta mitään?

Ainoastaan valtioneuvoston tiedote paljastaa tämän- joskin tiedote on jossain kauppalehden neti-sivulla, joten Kauppalehti ehkä nyt sitten on 'julkistanut ' tämän.

Kuitenkin luulisi Bilderberg kokouksen olevan uutinen, koska se on maailman korkeatasoisin kokous, jossa maailman mahtavimmat kokoontuvat, mm. kuninkaallisia, huippupolittikkoja, ja bisnes- ja media-johtajia, jne.

http://www.suomalaisuudenliitto.fi/vanhatsivut/sana.htm


Salainen ohjaus
Kanadan yleisradioyhtiö CBC käsitteli radiolähetyksessään heinäkuussa 2003 Bilderberg-salaseuraa. "Useimmat kuulijat kuulevat luultavasti ensimmäistä kertaa salaisesta Bilderberg-järjestöstä" totesi toimittaja aluksi (englanniksi). Ohjelma esitteli lyhyesti järjestöä mm. haastatteluin.
Salainen Bilderberg-seura perustettiin 1951. Alusta alkaen vain pieni vaikutusvaltaisten henkilöiden ryhmä tiesi tästä järjestöstä. Bilderbergiläiset omistavat valtamedioita ja he haluavat järjestönsä pysyvän salaisena. Vaikutusvallallaan ja omistussuhteillaan he salaavat järjestön, siellä kokoontuneet henkilöt sekä käsiteltävät aiheet. Bilderbergien omistamat lehdet ja TV-kanavat muodostavat maailmanlaajuisen verkoston.
(Toimittajan huomautus: eräs helsinkiläinen sanomalehti usein linkittää Internetissä washingtonilaiseen sanomalehteen; molemmilla on Bilderberg-tausta.)

Bilderberg-seuran keskustelut poliitikkojen, tiedotusvälineiden ja suurteollisuuden kesken ennakoivat usein myöhemmin noudatettavaa politiikkaa. Nixonin sensaatiomaista yllätysvierailua Kiinaan 1972 edelsivät korkean tason salaiset neuvottelut.


Suomessa Bilderberg-järjestöä ovat esitelleet eräät Internet-sivut, sivumennen eräät kirjat sekä satunnaiset radio-ohjelmat. Vielä 1990-luvun puolivälissä televisiokin mainitsi järjestön nimen sekä osanottajista Martti Ahtisaaren ennen suun sulkeutumista. Myös silloinen pääministeri P. Lipponen ilmoitti vielä tuolloin julkisesti osallistumisestaan järjestön kokoukseen.

Vieraan vallan painostama pakkoruotsi, sanan orwellmainen kielto sekä eräissä tiedotusvälineissä esiintyvä keskustelun tukahduttaminen todistavat yleistä epädemokraattisuutta. Valtaa on luisunut kansoilta salaseuroille.

Maapalloistuvassa Suomessa päätöksiä ei välttämättä tehdä enää kotimaassa. Salaisessa Bilderberg-järjestössä Suomesta kiinnostuneilla Wallenbergeilla on suhteellisen paljon vaikutusvaltaa, 110 pysyvästä edustajasta 4 ja 30 sihteeristön jäsenestä 1 wallenbergejä. Monikansallisen salaseuran kaikki ruotsalaiset johtohenkilöt ovat wallenberg-taustaisia. Muut bilderbergiläiset ovat länsieurooppalaisia ja pohjoisamerikkalaisia talouselämän, median ja politiikan vaikuttajia.

Osanottajaluettelojen suomalaisjäsenet, joita on yleensä 2-4 vuodessa (Suomen ollessa isäntämaana jopa 11), koostuvat ainakin seuraavista ryhmistä:

   1. Suuryritysten johtajat ja muut talousjohtajat
   2. Poliitikot Paavo Lipponen, O-P Heinonen, Erkki Liikanen, Sauli Niinistö, Martti Ahtisaari, Esko Aho, Ulf Sundqvist, Ilkka Suominen
   3. Helsingin Sanomat Aatos Erkko, Janne Virkkunen, Olli Kivinen
   4. Harmaat eminenssit Jaakko Iloniemi, Max Jakobson, Teija Tiilikainen

Ryhmät 2, 3 ja 4 näyttävät valikoidun ruotsalaismielisyyden mukaan — todennäköisesti osaksi Wallenbergien valitsemia tai ainakin hyväksymiä. Sitä varten he tarvitsevat yksilöityä tietoa: ilmeisesti jokin taho tuottaa jatkuvasti tietoa suomalaisista Pohjanlahden taakse.

Bilderberg-salaseura antanee vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

   1. Miksi Olli-Pekka Heinonen lahjoitti Telialle Suomen umts-luvan ilmaiseksi kun samaan aikaan Sonera maksoi Saksan umts-luvasta miljardeja euroja?
   2. Miksi Erkki Liikanen osallistui rkp:n kokoukseen 1997 ja toimi puolueen väitteiden kaiuttimena?
   3. Miksi Paavo Lipponen inhoaa kansanvaltaa ainakin pakkoruotsin suhteen?

Median osalta voisi kysyä: miksi Helsingin Sanomain Janne Virkkunen ei sallinut vuonna 2002 keskustelua kielilaista eikä kaksikielisyyden suunnattomasta kalleudesta?
Sama koskee konsernin tv-kanava Nelosta, joka käsittelee aihetta yksipuolisesti ja unohtaen suomalaisten ihmioikeudet.

1918 järkyttävistä tapahtumista silloinen hallitus määräsi sensuurin, mutta se lienee purettu jo vuosikymmeniä sitten. Helsingin Sanomat on vaiennut jo 85 vuotta seuraavasta uutisesta: 460 suomalaisen etninen puhdistus Inkoossa ja Forssassa.
Vertailun vuoksi: Neuvostoliiton Pravda salasi Stalinin puhdistuksia 25 vuotta (1931-56).
Väestöön nähden 460 uhria on enemmän kuin 11.9.2001 terrori-iskussa kuolleet USA:lle.

Ei kai vaikeneminen tarkoita, ettei suomalaisilla olisi oikeutta tulla mainituksi jouduttuaan väkivallan kohteeksi. Vaikeneminen ei piittaa ihmisoikeuksista eikä estä saman toistumista.

Talouselämän nimistä mainittakoon Jukka Härmälä ennen Enson fuusiota, Krister Ahlström, Björn Wahlroos, C. Taxell ja Jarl Köhler (3 osanottoa).
Bilderberg-aktivisteja yhdistää myös ahneus: Pertti Voutilaisen halu ajaa köyhät ulos pankistaan, Martti Ahtisaaren miljoonaoptiot (2000) sekä ruotsalaisen wallenberg-taustaisen Barnevikin miljardin kruunun eläkepaketti (2002).

Harmaat eminenssit. Huomiota herättävän usein Bilderberg-kokouksiin on osallistunut Jaakko Iloniemi, 1988-97 9 kertaa (vrt. Lipponen neljästi, viimeksi 2003). Eräät Iloniemen kummalliset englannin kieltä vähättelevät kannanotot selittyvät ruotsalaisten painostukseksi. Iloniemeä ja Jakobsonia yhdistää Nato-jäsenyyden kannatus.

Olli-Pekka Heinonen on politiikan höyhensarjalainen, mutta päässyt oikeita naruja vetämällä hämmästyttävän pitkälle — ja käynyt Suomelle kalliiksi Sonera- ja digi-tv-sotkuillaan. Liikenneministerinä hänen olisi pitänyt puuttua Soneran toimintaan ja erityisesti Saksan seikkailuun, joista tuli miljardien eurojen tappiot.

Joskus kuultavat väitteet yhdistää tietyn kielen oppiminen ja yleissivistys koskettavat aivan perustavia ihmisoikeuksia.
YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus toteaa 1. artiklassaan:
Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan.
Kaikki ihmiset ovat kielitaidostaan riippumatta samanarvoisia.


Wallenbergien Bilderberg-juonittelukuviossa pakkoruotsi on lähinnä vertauskuvallinen sivujuoni, jolla hidastavat suomalaisten kieliopintoja ja heikentävät saksan, ranskan ja espanjan taitoja sekä aiheuttavat erityisesti poikien syrjäytymistä.
Tärkeintä on tietysti raha. Talouden maapalloistuminen jakaa hyvinvoinnin entistä harvemmille, mutta hyödyttää salaseuran suuryrityksiä — siksi salaseura ajaa globalisaatiota välittämättä maapallon väestön valtaosan elintasosta.

Oikeassa markkinataloudessa mitään yritystukia ei ole ja ulkomaalaiset yritykset ovat keskenään tasa-arvoisia; mutta Suomessa kaksikielisyys hyödyttää kohtuuttomasti ruotsalaisyrityksiä suhteessa muihin ulkomaalaisyrityksiin ja käy valtiolle kalliiksi.
VSL:n mukaan

    Bilderberg-ryhmä ohjaa niin EU:n kuin NATO:nkin toimintaa samoin kuin niihin kuuluvien maiden valtamediaa.

Muualla verkossa: Bilderberg    Ylös


Pilviä

Suomen tiedotusvälineet eivät ole järin monta kertaa käsitelleet 1918 sattunutta 460 suomalaisen etnistä puhdistusta.
Aiheeseen liittyviä salaisia kansioita lienee vuosien varrella kertynyt vino pino.

Anu Kantola väitöskirjassaan Markkinakuri ja managerivalta (2002) esittää, että kovat markkina-arvot levitti 1990-luvulla lehdistö, joka yhä levittää harhaanjohtavia mielikuvia. Jo vähäinenkin pyrkimys poiketa valtaeliitin ja rahavallan arvoista herättää sitä myötäilevän lehdistön vihan ja pelottelun. Nykyiseen poliittiseen kulttuuriin kuuluu itsekuri, vaihtoehdottomuus ja pelottelu. (Heikki Annanpalo, Kaltio 3 / 2002)

Hälyyttävästi Suomen kansan ja kielen tulevaisuutta synkentävästä kielilaista käytyä keskustelua eräät valtamediat sensuroivat armotta. Usein tuodaan esille Slovakian, Romanian, Afganistanin tai Australian kielilakeja tai kansallisuuksien suhteita. Mutta kovin harvoin käsitellään Suomea, eräin poikkeuksin.

Pääsivu   Ylös


Sananvapaus
Sananvapaus on kansanvallan keskeinen tukipilari. Sananvapaus tarkoittaa kansan vapaata ja esteetöntä mahdollisuutta ilmaista itseään sekä kaikkien tärkeiden aiheiden käsittelyä tiedotusvälineissä. Ilman sananvapautta demokratiaa ei periaatteessa voi olla. Sananvapaus takaa kansalaisille oikeuden ilmaista kaikenlaisia ajatuksiaan vapaasti, myös niitä, joista vallanpitäjät eivät halua puhua.

Jos sana ei ole vapaa, vaan vallanpitäjien kahlitsema, ei demokratia voi toteutua. Nykyään eräät tiedotusvälineet vaikenevat kokonaan tietyistä ihmisryhmistä tai antavat heistä väärän kuvan. Suurin osa toimittajista samastuu vallanpitäjiin ja jakaa heidän arvomaailmansa.

Suomessa valta kuuluu yksin kansalle, ei millekään muulle taholle.

Orwellin kirjassaan 1984 maalaama kauhukuva ihmisten ankarasta valvonnasta alkaa muotoutua: elokuussa 2002 Tanska ehdotti kaikkien EU-kansalaisten sähköpostien, kännykkäpuheluitten ja faksien tallentamista kahdeksi vuodeksi - kuka yksityisasioitamme penkoo, emme tiedä, eivät tienneet neuvostoliittolaisetkaan. Valvonnan kohteena - potentiaalisia syyllisiä - ovat kaikki vauvoista vanhuksiin.
Orwellin profetia vuodelta 1948:
kaikkien kansalaisten kattava valvonta, kaikki ovat jo syntyessään syyllisiä -periaate vastoin 2100 vuotta vallinnutta roomalaista oikeutta ja salainen päätöksenteko.
Kansalaisoikeuksien ja yksityisyyden kannalta kannalta Tanskan ehdotus on vahingollinen.
Jo 1500-luvulla Shakespeare tiesi, että Tanskanmaassa on jotain mätää.

powermanian:
Lainaus käyttäjältä: Viheraho - Heinäkuu 24, 2009, 06:40:26 am

http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2003291


Katainen ja Vanhanen Bilderberg-kokouksessa!
Kirjoittanut: Uutiset vaikenee 2009 15.05.2009 - 21:58

14-17.5.2009 Bilderberg kokous Ateenassa, Kreikassa.

Suomesta ainakin Katainen ja Vanhanen siellä.

Suomi media ei kerro asiasta mitään?

Ainoastaan valtioneuvoston tiedote paljastaa tämän- joskin tiedote on jossain kauppalehden neti-sivulla, joten Kauppalehti ehkä nyt sitten on 'julkistanut ' tämän.

Kuitenkin luulisi Bilderberg kokouksen olevan uutinen, koska se on maailman korkeatasoisin kokous, jossa maailman mahtavimmat kokoontuvat, mm. kuninkaallisia, huippupolittikkoja, ja bisnes- ja media-johtajia, jne.

http://www.suomalaisuudenliitto.fi/vanhatsivut/sana.htm
Pikaisella silmäyksellä tuolta löytyy huolestuttavan paljon samoja piirteitä siitä mihin Suomea ajetaan. Sen tiedän, että tämän planeetan suuremmista asioista talous, sodat ja kehitys päättävät joukko ihmisiä, jotka eivät ole vastuussa kenellekkään.

cpukamu:
Lainaus käyttäjältä: Viheraho - Heinäkuu 24, 2009, 06:40:26 am

Median osalta voisi kysyä: miksi Helsingin Sanomain Janne Virkkunen ei sallinut vuonna 2002 keskustelua kielilaista eikä kaksikielisyyden suunnattomasta kalleudesta?
Sama koskee konsernin tv-kanava Nelosta, joka käsittelee aihetta yksipuolisesti ja unohtaen suomalaisten ihmioikeudet.

...Soneran toimintaan ja erityisesti Saksan seikkailuun, joista tuli miljardien eurojen tappiot.

Wallenbergien Bilderberg-juonittelukuviossa pakkoruotsi on lähinnä vertauskuvallinen sivujuoni, jolla hidastavat suomalaisten kieliopintoja ja heikentävät saksan, ranskan ja espanjan taitoja sekä aiheuttavat erityisesti poikien syrjäytymistä.

Hälyyttävästi Suomen kansan ja kielen tulevaisuutta synkentävästä kielilaista käytyä keskustelua eräät valtamediat sensuroivat armotta. Usein tuodaan esille Slovakian, Romanian, Afganistanin tai Australian kielilakeja tai kansallisuuksien suhteita. Mutta kovin harvoin käsitellään Suomea, eräin poikkeuksin.
Suomessa valta kuuluu yksin kansalle, ei millekään muulle taholle.

Nämä asiat närästävät erityisesti, tuota Sonera kuprua ei pitäisi unohtaa koskaan sen verran vähän siitä
ollaan Suomessa oltu äänessä. Saisi se Relander tulla Suomeen näistä asioista keskustelemaan muttei taida uskalaa.

Onko P.Viheraho vaihtamassa Sosiaalidemokraatien riveistä Suomalaisuuden liiton riveihin vai mistä tässä on kyse?

 Pirustako noista herrojen/rouvien salaseuroista tietää niitä on ollut aina ja tulee aina olemaan ei sille vaan mitään voi
ennen oli muurarit ja nyt bilderberg ja huomenna jokin toinen, sinänsähän asia on hyvä että verkostoidutaan
valtionrajojen ylitse mutta se että valtaa jotenkin kähvellettäisiin kansalta on asia johon on älähdettävä.

powermanian:
Katainen lehdessä: Työttömäksi jääminen ei ole häpeä
Iltalehti Sunnuntai 26.7.2009 klo 00.23

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok) muistuttaa Savon Sanomissa, että työttömäksi jääminen saattaa olla kenen tahansa edessä.

Jyrki Katainen perää suomalaisilta yhteisvastuuta työttömyyden selättämiseksi.

Miten olet varautunut mahdolliseen työpaikan menetykseen?

Katainen arvioi Savon Sanomiin kirjoittamassaan artikkelissa, että työttömyys nousee ensi vuonna kymmeneen prosenttiin. Korkeimmillaan työttömyyslukujen ennakoidaan olevan ensi kevättalvella.

Kataisen mukaan työttömyysluvut olisivat vieläkin synkempiä ilman hallituksen elvytyspolitiikkaa. Sen avulla voidaan lievittää suhdannetyöttömyyttä, mutta tilanne paranee kunnolla vasta kun vienti alkaa taas vetää. Siksi Katainen perääkin nyt koko koko yhteiskunnalta asennemuutosta:

- Tarvitsemme positiivista, kannustavaa ja välittävää ilmapiiriä, Katainen kirjoittaa.

- Väliaikaisesti työttömäksi jääminen ei ole häpeä tai kenenkään oma vika. Pikemminkin meidän tulisi nähdä, että taantumasta seuraava suhdannetyöttömyys saattaisi kohdata meistä kenelle tahansa.

Kataisen mielestä kaikkien tulisi kantaa vastuuta työttömistä. Hän budjettiriihen alla, että taantuman tuomien ongelmien hoito vaatii rahaa ja valtion menojen priorisoimista.

- Jostakin perustellusta menosta joudutaan tinkimään tärkeämmän edessä. Epäilemättä tulee väitteitä, että hallitus leikkaa, vaikka käyttäisimme juuri saman verran rahaa, kuvailee hän hallituksella edessä olevaa urakkaa. Leikkausten sijasta kyseessä on Kataisen mukaan kuitenkin vain rahojen käyttötarkoituksen siirtäminen tärkeimpiin kohteisiin: työllistämiseen, työttömien koulutukseen sekä taantuman kaltoin kohtelemien aseman helpottamiseen.

Budjettiriihessä on määrä kohdentaa 200 miljoonaa euroa eri ministeriöiden määrärahoista uusiin, tarpeellisempiin kohteisiin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907269983944_uu.shtml


Jos herra Katainen tosiaan perää yhteisvastuuta, niin voisi ensimmäisenä jättää eroanomuksensa. Työttömyys ei ole häpeä se on seuraamus hyvinvointi yhteiskunnan toteuttamisesta. Voitot maksimoidaan, kulut poljetaan alas ja mistään ei välitetä.

Seuraava talouskasvu koittaa vielä ja se tulee työllistämään ihmisiä, mutta se tulee olemaan todella lyhytkestoinen ja sen jälkeen seuraa maailman historian pahin taantuma hyvinvointi valtioissa.

kuutamounelmat:
Pitää muistaa, että vaikka jäisi nyt työttömäksi, niin parin vuoden jälkeen meillä on työvoimapula ja kaikki pääsevät töihin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu