Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

Kirjoittaja Aihe: HEmoHEssi kisat tänään Lahdessa ja PAVE dokaa  (Luettu 3248 kertaa)

pave

  • Vieras
HEmoHEssi kisat tänään Lahdessa ja PAVE dokaa
« : Maaliskuu 01, 2008, 12:43:33 ip »
"HE...HE kisat" Salpausselällä!!!

Meinaan osallistua, niin kuin jo kansakoulussa ollessani v. 1968 (muistan ekoja kertoja)... olin vain katsojana. Tää on traditio, ja joka vuosi jo -72 jälkeen otettiin jo bilsuakin, kisalauantaina. Urheilijat veti siihen aikaan kait ainoastaan "kaurapuuroa ja piimää" ainekin sitä sanottiin silloin sellaiseksi "doopiksi"!
Tänään aion osallistua "vahvempien" doopien kanssa, kun nyt eilen tuli avattua tuo konjakkipullo, niin onhan se juotava pois, ennen kuin menee "avattuna" piloille. Otin sit sen verran, et nukahdin tuossa klo 07.30,... niitä aikoja suljin PC.n kun en enää jaksanut kuunnella PasiRadioo. Nyt täys virtaa jatkamaan. Emäntä siunasi tämän sunistuksen, on keitellyt konjakkiin noi kahviplöröt, kun meillä ei käytettä vettäkään kuin mattojen ja lattioiden pesuun, mitä nyt välillä munat tulee pyyhkästyä kostealla.
Pitääkin ottaa tuo megafoni "taas" mukaan, jos vaikka hurrais vaihteeksi kuuluvasti,... oisko isku lauseita "hemoa pojat, Pasi eduskuntaan, kuunnelkaa Pasi-Radiota ja LISÄÄ VIINAA"!!! Meinaan tuo kuuluu vakiovarusteihin,... mahtuu puseronalle kainaloon ja ääntä lähteen niin, että kyllä montun äänentoisto juuri ja juuri kuuluu "SEN ÄÄNEN TAKAA"!
tuossa potretti siitä melulaatikosta... Joten eikusta kisoihin!


http://www.lahti2011.fi/salpausselan_kisat.php
tai
http://www.lahtiskigames.com/ohjelma/ ;D ;D ;D ;D ;D
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 01, 2008, 12:46:35 ip kirjoittanut pave »

jormak

  • Sr. Member
  • ***
  • Viestejä: 550
Vs: HEmoHEssi kisat tänään Lahdessa ja PAVE dokaa
« Vastaus #1 : Maaliskuu 01, 2008, 19:24:51 ip »
Hitto, olishan sitä joutanut jotain "kisaradiota" kuunnella. Vaan taisi jäädä oheisohjelman ja ilotulituksen varaan toi sporttipuolikin.  ::)
TV:stä tuttu Arto: Jormak on nyt sitten aikansa ydinasiasta mitään tietämättömänä nettimiliisinä nolanut itsensä enemmän kuin miliisitakinnapit kestää . .

jormak

  • Sr. Member
  • ***
  • Viestejä: 550
Vs: HEmoHEssi kisat tänään Lahdessa ja PAVE dokaa
« Vastaus #2 : Maaliskuu 11, 2008, 11:32:13 ap »
Ja nyt kaikki kynnelle kykenevät hakemaan rahojaan takaisin kuluttajansuojan kautta. Onhan noita ennenkin peruttu eikä siinä mitään, on ilmoja pidellyt. Järjestäjillä on vähän vaikea rako kun FIS ilmoittaa koska lajit pitää viedä läpi. Niitä ei edes pahemmin pysty siirtelemään kun TV-porukka on jo matkalla seuraavalle paikalle eikä ketään kiinnosta pelkät tulokset.
TV:stä tuttu Arto: Jormak on nyt sitten aikansa ydinasiasta mitään tietämättömänä nettimiliisinä nolanut itsensä enemmän kuin miliisitakinnapit kestää . .