No laitoin tarkoituksella noin raflaavan otsikon, vaikkakin se siihen liittyy. Jossain videossa joskus kauan sitten (varmaan 1kk -2 kk) Pasi ja Tea jutteli luomupossu.fi-tilauksesta. Ostaisivat puolikkaan possun saisivat samalla kinkun. Yritin etsiä videon keskustelua, mutta en muistanut mikä video se on, joten olin tyhmä ja teen uuden keskustelun.
Pasi siinä ihmetteli jotain muistaakseni millasissa könteissä ne lihat tulee. No sieltä tilanneena voin sanoa, että normisetti on noi perus kassler palat, fileet vakuumipakattuina erikseen, eli jos (ja kannattaakin) laittaa pakkaseen, kaikkia ei tarvitse kerralla sulattaa eikä tarvitse itse ruveta palottelemaan lihoja. Ja ne lihat tulee kalvottomonia, eli Timo on teurastaessa poistanut kalvot jo valmiiksi, ei tarvitse poistaa kuten noissa Atria/HK-lihoissa (vaikka epäilen että Pasi syö ne kalvoineen mutta aina parempi jos poistettu). Puolikkaasta possusta riittää perusperheelle pitkäksi aikaa lihoja ja saa vielä joulukinkunkin. Joko suolattuna tai suolaamattomana. Ja kun on luomusta kyse, niin ei ole sitä vettä mitä noissa teollisissa on.
Ja koska niillä on itsellä teruastamo, jos etukäteen sanoo ne leikkaa lihat sellaseen muotoon mitä asiakas haluaa. Jos haluaa 1cm x 1cm kuutiota, niin sellasta saa jos toivoo.
Ja kaikenkukkuraksi nuo luomupossu.fi käy suurinpiirtein kerran kuussa Lahdessa, niin ei tarvitse Forssasta saakka niitä hakea, Parasta possua mitä Suomesta saa.