Viheraho.info
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Tammikuu 28, 2021, 09:28:50 am

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
HALUATKO EDULLISESTI LAATUA?
HALPAREGAS PALVELEE http://www.halparengas.fi/
96020 viestiä 11255 aihetta kirjoittanut 3439 jäsentä
Uusin jäsen: anttiprankstv
* Etusivu Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy

Haluatko mainostaa viheraho.info:Ssa ?
Ota yhteyttä mainostus@viheraho.com
Otan vastaan käytöstä poistuvia langattomia mikrofoneja ja korvamonitoreja. yhteydenOtot pasi@viheraho.com
Lisäksi suuri tarve UPS eli katkottomien powereiden isoista akuista
Teollisuudessa näitä käytettyjä vuoden pari ikäisi akkuja menee poistoon
Voin Noutaa useita kymmeniä kappaleita tarvittaessa
Joten jos tiedät mistä näitä voisi noutaa kerrothan siitä minulle. - Kiitos

+  Viheraho.info
|-+  Paikkakuntakohtaiset keskustelut
| |-+  Suomi
| | |-+  Hollola
| | | |-+  Vastaa ( Vs: Kuntaliitoksen vastustajat voittivat Hollolassa )
Vastaa
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:
LihavointiKursivointiAlleviivausYliviivaus|HohtoVarjoLiikettä |Esimuotoiltu tekstiVasen tasausKeskitysOikea tasaus|Vaakaviiva|Fontin kokoFontin laji
Lisää  FlashLisää  kuvaLisää  linkkiLisää  Email-osoiteLisää  FTP-Linkki|Lisää  taulukkoLisää taulukon riviLisää  taulukon solu|YläindeksiAlaindeksiTeletype|KoodiaLainaus|Lista
Hymyilee Iskee silmää Hymyilee leveästi Virnistää Vihainen Surullinen Järkyttynyt Cool Huh Pyörittää silmiään Näyttää kieltä Nolostunut Vaikenee Epävarma Pusu Itkee
+ Lisätoiminnot

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesiYhteenveto
Lähetetty: Elokuu 30, 2010, 13:06:53 pm
Kirjoittanut: jormak
Eiköhän kuntaliitosta vastusteta täällä Lahdessakin, on törkeää ettei sitä kysytä kansalaisilta. Tuskin kovi moni täällä on innokas maksamaan naapurikuntien kyläkouluja kun Lahdessa on kaikki pienemmät koulut jo lakkautettu/yhdistetty. Terveydenhuollosta puhumattakaan. En ymmärrä koko kuntaliitoksen tarpeellisuutta, halutaa lisää asukkaita hinnalla millä hyvänsä. Konsultti taas oli pelkkä VR:n konsultti, kun ainoat kannattavat suunnat oli ne joiden läpi meni rautatie.
Lähetetty: Elokuu 30, 2010, 07:34:41 am
Kirjoittanut: Viheraho
Hollolassa edes järjestettiin tämä äänestys.
Ja luvut kertokoot puolestaan kuinka tärkeä tämä tälläinen äänestys oli.
Hollolalaiset eivät halua, että Hollola yhdistyy Lahden, Heinolan, Asikkalan, Hartolan, Hämeenkosken, Kärkölän, Nastolan ja Padasjoen kanssa uudeksi kunnaksi.
Murskaavat 83,15 prosenttia kuntalaisista äänesti ei sunnuntai-iltana ratkenneessa kansanäänestyksessä. Kuntaliitoksen kannattajia oli 15,29 prosenttia äänestäjistä. 1,53 prosenttia ei halunnut ottaa kantaa.
Kansanäänestys on neuvoa antava. Lopullisen päätöksen liittymisestä tekee Hollolan valtuusto, joka kokoontuu 13. syyskuuta.
- Kokonaisäänestysprosentti oli 63,42. Sunnuntaina kahdessa äänestyspaikassa Hollolan kunnanvirastolla ja Kalliolan koululla kävi yhteensä 659 hollolalaista antamassa äänensä, hallintopäällikkö Kaija Manninen kertoi tuloksen ratkettua.
Kirjeäänestys kuntaliitoksesta päättyi perjantaina. Siihen vastasi yhteensä 59,39 prosenttia äänioikeutetuista. Huomioon otettuja kirjeäänestysasiakirjoja oli 9858 kappaletta. 320 asiakirjaa hylättiin lähetekirjeen puuttumisen vuoksi.
Hämeenkoski, Heinola, Padasjoki, Nastola ja Asikkala ovat tiedustelleet kuntalaistensa mielipidettä liitosasiasta kyselyillä. Niiden tulokset julkistetaan maanantaina. Kunnista Lahti, Kärkölä ja Hartola eivät ole lähettäneet kyselyä kuntalaisilleen.


http://www.ess.fi/?article=294406
Lähetetty: Elokuu 29, 2010, 23:55:42 pm
Kirjoittanut: Viheraho
Minusta hyvä liitos olisi nämä kaikki pikkukunnat yhteen Lahti olkoot täällä vaan tekemässä kaiken päin persettä.
Nämä kärkölät asiakkalat hollolat yhteen olisi oikea vaihtoehto,
Se oli vain minun mielipiteeni.
Lähetetty: Elokuu 29, 2010, 22:06:17 pm
Kirjoittanut: oikan
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/08/kuntaliitoksen_vastustajat_voittivat_hollolassa_1938495.html

Lainaus
Hollolan sunnuntain kansanäänestykseen osallistuneista valtaosa, 83 prosenttia, haluaa Hollolan jäävän uuden Lahden kaupungin ulkopuolelle. Mukanaoloa kannattaa noin 15 prosenttia.

Hollolassa järjestettiin sunnuntaina neuvoa-antava kansanäänestys kuntaliitoksesta. Äänestysprosentti kohosi reiluun 63:een.

Uusi Lahden kaupunki koostuisi yhdeksästä päijäthämäläisestä kunnasta. Kunnissa on yhteensä lähes 180 000 asukasta.

Kuntien valtuustot ottavat kantaa kuntaliitokseen 13. syyskuuta. Selvitysmies on ehdottanut, että uusi kunta perustettaisiin vuoden 2013 alussa.

Lahden ja Hollolan lisäksi hankkeessa ovat mukana Asikkala, Hartola, Heinola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Padasjoki.

Neljässä muussa kunnassa on järjestetty mielipidekysely kuntaliitoksesta. Lahdessa ei järjestetä kumpaakaan. Mielipidekyselyjen tulokset on määrä julkistaa maanantaina. Osa kuntalaisista vastustaa tiukasti kuntaliitosta.

YLE Uutisetselvitysmies kuitenkin puoltaa liitosta, joten eiköhän sen mukaan mennä? vähän niin kuin Helsinki pakkolunasti Sipoolta maa-alueita pari vuotta sitten.

Viherahon äänestys: http://www.youtube.com/watch?v=Uf9h27dx_Zs .
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!